Μάχες σωτηρίας για Τρίκαλα, Αλεξάνδρεια. Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Με τους αγώνες που θα διεξαχθούν σήμερα σε μία εμβόλιμη αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’  Εθνικής κατηγορίας για τις ομάδες της Ημαθίας. Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων αντιμετωπίζει στο γήπεδο του την ΑΠΕ Λαγκαδά σε ένα καθοριστικό παιχνίδι, ενώ ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας αγωνίζεται στον Εύοσμο με τον αγροτικό Αστέρα Ευόσμου.

Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Μεγάλης σημασίας παιχνίδι δίνει σήμερα στο γήπεδο του ο Μέγας Αλέξανδρος ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΑΠΕ Λαγκαδά σε ένα παιχνίδι που αν το κερδίσει θα μπει στο κόλπο της παραμονής στην Γ’Εθνική, καθώς οι όποιες ελπίδες εξαρτώνται από την εκμετάλλευση της έδρας. Ο Γιώργος Ντάμτσιος θα έχει στην διάθεση του τον Γιώργο Κίτσα που εξέτισε την τιμωρία του ενώ θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Ταταρίδης και ο τραυματίας Ζαχαριουδάκης. Από την άλλη η ΑΠΕ Λαγκαδά θα κατέβει χωρίς προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο καθώς επιστρέφουν οι Χιντασέλι, Σταμπουλής, Κοντέων ενώ αναμένεται να ντεμπουτάρει το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα Νίκος Νικολάρα.

Στον Εύοσμο ρίχνει σήμερα μία από τις τελευταίες  ζαριές ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας καθώς αν ηττηθεί και σήμερα τα δεδομένα δύσκολα θα ανατραπούν και οι ελπίδες παραμονής θα μειωθούν δραματικά . Ο καινούργιος προπονητής του Φιλίππου δεν θα έχει στην διάθεση τον τραυματία Αλμύρα, ενώ η ενδεκάδα θα είναι η ίδια με αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής. Ο Αγροτικός Αστέρας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την έδρα του και να πάρει την νίκη η οποία θα τον κρατήσει για τα καλά στην κούρσα της παραμονής.

Το πρόγραμμα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με ώρα έναρξης στις 15.00.

Άρης Παλαιοχωρίου – ΑΟ Καρδίας

ΑΕ Καρίτσας – Εδεσσαϊκός

Μακεδονικός – Κιλκισιακός

Αγροτικός Αστέρας- Φίλιππος Αλεξάνδρειας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΠΕ Λαγκαδά

Καμπανιακός – Πιερικός

Αλμωπός Αριδαίας – Ηρακλής

Ρεπό :ΦΑΣ Νάουσα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

α11

Προηγούμενο άρθροΕγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης για την πληρωμή του ΚΕΑ Ιανουαρίου
Επόμενο άρθροΟι 7 κακές συνήθειες που μας κρατούν ξύπνιους τα βράδια