Καμποχώρι, Καψόχωρα, Ξεχασμένη εντός έδρας. Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΠΣ Ημαθίας.

Με την διεξαγωγή των αγώνων 8ης αγωνιστικής κάνει ποδαρικό για την καινούργια χρονιά η Γ’ ΕΠΣ Ημαθίας. Ενός πρωταθλήματος με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς 3 ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή,  ενώ είναι άξιο αναφοράς ότι στους 28 αγώνες που διεξήχθησαν στον πρώτο γύρο κανένας δεν έληξε ισόπαλος. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου Ιανουαρίου με ώρα έναρξης στις 10.30.

Στέλιος Νίκας
Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Σημαντικότερο παιχνίδι αυτό που θα διεξαχθεί στην Καψόχωρα μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Ερμή Τριλόφου. Η πρωταθλήτρια χειμώνα ΑΕΚ Καμποχωρίου αντιμετωπίζει στην έδρα της την Δόξα Κυψέλης ενώ ο Αστέρας Τριποτάμου θα τεθεί αντιμέτωπος της Ακαδημίας Τρικάλων.

Η ΑΕΚ Καμποχωρίου του Μέρκου Καραλιόπουλου θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις καθώς στην έδρα της θα τεθεί αντιμέτωπη με την Δόξα Κυψέλης. Ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι έχουν σαφές προβάδισμα καθώς στον πρώτο γύρο έδειξαν ότι είναι τα αφεντικά της κατηγορίας. Μένει να φανεί αυτό και στο γήπεδο καθώς πάντα οι ομάδες μετά από τις παρατεταμένες διακοπές των εορτών χρειάζονται κάποιο διάστημα για να βρουν ξανά αγωνιστικό ρυθμό. Η Δόξα Κυψέλης με τους έξι βαθμούς και τις δύο νίκες στον πρώτο γύρο θα προσπαθήσει να κάνει καλύτερο πρωτάθλημα από αυτό που εμφάνισε στο πρώτο μισό.

Στην Καψόχωρα η τοπική ΑΕ ενισχυμένη με τις καινούργιες μεταγραφές θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον πρωτοπόρο Ερμή Τριλόφου την μοναδική ομάδα που αγωνίζεται στην κατηγορία χωρίς προπονητή. Ένα παιχνίδι δύσκολο για τους γηπεδούχους γιατί έχουν να αντιμετωπίσουν μια σκληροτράχηλη ομάδα που τα πήγε πολύ καλά στον πρώτο γύρο αν εξαιρέσουμε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς που έδωσε εκτός έδρας με την ΑΕΚ Καμποχωρίου όπου ηττήθηκε με 6-1.

Ο Αστέρας Τριποτάμου αντιμετωπίζει στην έδρα του την Ακαδημία Τρικάλων και θέλει το τρίποντο για να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι με τον κόσμο στο πλευρό τους θα επιδιώξουν την καλή εμφάνιση συνοδευόμενη με το θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν ελεύθερα προσπαθώντας να πάρουν βαθμό ή βαθμούς από τον συγκεκριμένο αγώνα. Στον πρώτο γύρο η Ακαδημία Τρικάλων έδειξε ότι είναι η τέταρτη καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και σκοπεύει να πάει ακόμα καλύτερα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Τέλος στην Ξεχασμένη η ΠΟ Ξεχασμένης θα αντιμετωπίσει την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου τον Φίλιππο Πολλών Νερών. Ένα παιχνίδι που προσφέρεται για ξεκίνημα με νίκη για τους γηπεδούχους καθώς ο Φίλιππος Πολλών Νερών έχει δεχθεί 43 τέρματα στις 7 αγωνιστικές του πρώτου γύρου το οποίο σημαίνει 6 γκολ κατά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΠΣ Ημαθίας με ώρα έναρξης στις 10.30.

ΑΕ Καψόχωρας – Ερμής Τριλόφου

ΑΕΚ Καμποχωρίου – Δόξα Κυψέλης

Αστέρας Τριποτάμου – Ακαδημία Τρικάλων

ΠΟ Ξεχασμένης – Φίλιππος Πολλών Νερών

 Βαθμολογία

χχχχ1

Προηγούμενο άρθροΜελίκη, Πλατύ, Κλειδί εντός. Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας.
Επόμενο άρθροΜελίκη: Η Κοπή βασιλόπιτας του ιστορικού συλλόγου της Μελίκης! – βίντεο-φωτό