Αγ. Αστήρ Πλατέος : Ανακοίνωσε Νασούφι. Ο λόγος που διεκόπη η συνεργασία με Καραντουλαμά. Δηλώσεις Καζαντζίδη, Νασούφι – Βίντεο

Μια καινούργια μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος ο οποίος απέκτησε τον 23χρονο φορ Έλντι Νασούφι από την Ομόνοια Σίνδου που πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Ο 23χρονος φορ αποκτήθηκε για να βοηθήσει την επιθετική γραμμή του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος, καθώς μετά την φυγή Καραντουλαμά ήταν επιτακτική η ανάγκη απόκτησης ποδοσφαιριστή με έφεση στο σκοράρισμα. Το πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στην Ομόνοια Σίνδου που αγωνιζόταν στην Α1 Θεσσαλονίκης. Ο Έλντι Νασούφι μίλησε στην κάμερα του Έμβολος και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου η ομάδα του Αστέρα να πετύχει τους στόχους της.

Ο πρόεδρος της ομάδος Πόλυς Καζαντζίδης δήλωσε ότι απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή που τον είχε στόχο από το καλοκαίρι ενώ για τον Άγγελο Καραντουλαμά δήλωσε ότι παρότι ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος  ποδοσφαιριστής του Αστέρα δημιούργησε πρόβλημα με την συμπεριφορά του και δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του. Επίσης ανάφερε ότι η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση δύο τουλάχιστον ακόμη ποδοσφαιριστών.

Δείτε τις δηλώσεις Έλντι Νασούφι και του προέδρου του Αγροτικού Αστέρα Πόλυ Καζαντζίδη στο βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΑγροτικός Αστήρ Πλατέος – ΑΕΚ Καμποχωρίου 3-2. Πρώτο φιλικό του χρόνου για το Πλατύ.- Βίντεο – Φώτο
Επόμενο άρθροΗΠΑ: Η Apple καλείται να ερευνήσει τον εθισμό των παιδιών στο iPhone