Εδεσσαϊκός – Φίλιππος Αλεξάνδρειας 0-0. Ελπιδοφόρα ισοπαλία του Φίλιππου μέσα στην Έδεσσα. – Βίντεο – Φώτο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις για την καινούργια χρονιά ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας καθώς κατάφερε να πάρει βαθμό μέσα στην Έδεσσα από τον τοπικό Εδεσσαϊκό.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

 Και λέμε κατάφερε γιατί περί κατορθώματος πρόκειται όταν με το ζόρι συμπληρώνεις δέκα έξη ποδοσφαιριστές την προηγούμενη εβδομάδα για να μπορέσεις να προετοιμαστείς για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο καινούργιος προπονητής Απόστολος Πάπας κατάφερε να ανυψώσει την ψυχολογία των εναπομεινάντων ποδοσφαιριστών του και παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με καθαρά αμυντικό προσανατολισμό κατάφερε να χαλάσει το παιχνίδι των αντιπάλων και να πάρει με σχετική άνεση το βαθμό της ισοπαλίας.

 Από την άλλη ο Εδεσσαϊκός εγκλωβίστηκε με την αμυντική διάταξη του 4-2-3-1 του προπονητή της Αλεξάνδρειας και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πιο ενδιαφέρουσες φάσεις του παιχνιδιού είναι ένα φάουλ του Σκαθαρούδη στην αρχή του παιχνιδιού που φεύγει μόλις άουτ ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ένα γυριστό σουτ του Καρακούτη έφυγε άουτ.

Από την μεριά της Αλεξάνδρειας δεν σημειώθηκε καθαρή φάση για γκολ. Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι το παιχνίδι θα ξεχασθεί γρήγορα από τους φιλάθλους καθώς το θέαμα που προσέφεραν οι ποδοσφαιριστές δεν ήταν ελκυστικό ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας ήταν αυτός που απέσπασε το θετικό αποτέλεσμα και ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά φέτος χρησιμοποιήθηκε ο Νίκος Σαρηγιαννίδης που κλήθηκε να βοηθήσει και στο μισάωρο που χρησιμοποιήθηκε ήταν καταλυτικός, ενώ στους επόμενους αγώνες θα επανέλθει και ο Λαμπριανίδης. Επόμενο παιχνίδι για την Αλεξάνδρεια στο ΔΑΚ με την ΑΕ Καρίτσας στις 14-01.

Διαιτητής ο κος Τσιτσανούδης Βάιος με βοηθούς τους Χρήστο Νάκα και Δημήτρη Κουτούμπα.

Συνθέσεις

Εδεσσαϊκός

Βόλτσης Κούμπους (46 ‘Αβραμίδης) , Κιορτσής, Μωυσίδης, Χαραβητίδης, Παπαγεωργίου, Ταουσιάνης(83’ Καρτζιος), Ντόγος, Καρακούτης, Σκαθαρούδης Καράμπελας (60’ Ιωσηφίδης).

Φίλιππος Αλεξάνδρειας

Κούζας, Δημητρίου, Καρατζάογλου, Σκοπελίτης (88’ Ταλαίπωρος), Κούμπουλα, Πέικος Πιπιλιάρης (60’Σαρηγιαννίδης), Αβραμόπουλος, Σκλιοπίδης, Τριανταφυλλόπουλος (46’Αλμυράς), Κιβρακίδης.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα στο βίντεο:

Φωτο:

EDES FILIP ALEX 1EDES FILIP ALEX 2EDES FILIP ALEX 3EDES FILIP ALEX 4EDES FILIP ALEX 5EDES FILIP ALEX 6EDES FILIP ALEX 7EDES FILIP ALEX 8EDES FILIP ALEX 9EDES FILIP ALEX 10EDES FILIP ALEX 11EDES FILIP ALEX 12EDES FILIP ALEX 13EDES FILIP ALEX 14EDES FILIP ALEX 15EDES FILIP ALEX 16EDES FILIP ALEX 17EDES FILIP ALEX 18EDES FILIP ALEX 19EDES FILIP ALEX 20EDES FILIP ALEX 21EDES FILIP ALEX 22EDES FILIP ALEX 23EDES FILIP ALEX 24

Προηγούμενο άρθροΑ1 ΕΠΣ Ημαθίας (15η αγ.): Αποτελέσματα – Βαθμολογία – Επόμενη αγωνιστική
Επόμενο άρθροΜέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Καμπανιακός 0-0. Μεγάλη ευκαιρία πέταξε σήμερα ο Μέγας. – Βίντεο- Φώτο