ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: Παρουσίαση μεταγραφών – Δηλώσεις Καραντουλαμά Άγγελου και Βασίλη Κίτσα – Βίντεο – φώτο

Με τρεις ηχηρές μεταγραφές που πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι της κατάκτησης του πρωταθλήματος, του κύπελλου και της ανόδου της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν στελεχώσει παλαιότερα την ομάδα του ΠΑΟΚ επιστρέφουν με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ και την άνοδο της ομάδος στην Γ’ Εθνική. Τα νέα όπλα του Φερέιρα Κινγκ ακούνε στα ονόματα Άγγελος Καραντουλαμάς, Χρήστος Ζωγράφος και Δημήτρης Χαρισούδης.

Ο Άγγελος Καραντουλαμάς είχε παίξει πέρυσι στον 2ο γύρο με τον ΠΑΟΚ πριν πάρει μεταγραφή για τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, ενώ ο Χρήστος Ζωγράφος είχε παίξει πριν 2 χρόνια από όπου έφυγε για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Ο Δημήτρης Χαρισούδης είχε παίξει πάνω από 10 χρόνια στον ΠΑΟΚ από όπου αναχώρησε πριν 2 χρόνια για την Γερμανία. Ο Δημήτρης θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής καθώς το τελευταίο διάστημα δεν έκανε προπονήσεις.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις Καραντουλαμά, Κίτσα για την μεγάλη μεταγραφή και τι πιστεύει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής :

Φωτο:

PAOK ALE METAGR 1PAOK ALE METAGR 2PAOK ALE METAGR 3PAOK ALE METAGR 4

Προηγούμενο άρθροΑπόστολος Τζιτζικώστας: ‘Ευνοϊκές οι συνθήκες για λύση χωρίς τον όρο Μακεδονία’
Επόμενο άρθροΤέλης Πανταζόπουλος: Ποιος θα είναι ο τελευταίος σταθμός της μεγάλης του πορείας..