Στην Νάουσα με ΦΑΣ τα Τρίκαλα. Με Παλαιοχώρι η Αλεξάνδρεια. Το πρόγραμμα του 2ου ομίλου της Γ’Εθνικής.

Έναρξη του δεύτερου γύρου για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Τρίτης Εθνικής κατηγορίας με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και το παιχνίδι ΦΑΣ Νάουσα κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα για τις ομάδες της Ημαθίας.

Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας κοντράρεται στο ΔΑΚ με τον Άρη Παλαιοχωρίου στην άλλη αναμέτρηση.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου μεταβαίνει στην Νάουσα για να αντιμετωπίσει τον  ΦΑΣ σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της περιοχής. Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων μετά την ισοπαλία που απέσπασε στον Μακεδονικό θα αγωνισθεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με την ομάδα της Νάουσας, ελπίζοντας σε θετικό αποτέλεσμα, ενώ αν καταφέρει να φύγει με το τρίποντο θα φτάσει την ομάδα του του νέου προπονητή του ΦΑΣ Βασίλη Ασλανίδη στον πίνακα της βαθμολογίας. Από την άλλη η ομάδα του ΦΑΣ με νίκη παραμένει στο γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται στην ζώνη σωτηρίας και μπαίνει με το δεξί στους αγώνες του 2ου γύρου. Ο Γιώργος Ντάμτσιος μετά από καιρό θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του εκτός του τραυματία Κιρκιλιανίδη ενώ ο Βασίλης Ασλανίδης δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Τζημογιάννη.

Στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας κοντράρεται με τον δεύτερο της βαθμολογίας Άρη Παλαιοχωρίου. Περιττό να τονίσουμε ότι ο Φίλιππος αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία πρέπει να εκμεταλλευθεί την έδρα του, πράγμα το οποίο δεν έχει καταφέρει φέτος καθώς ο μέχρι τώρα απολογισμός είναι μικρός. Η ομάδα του Νίκου Αναστασόπουλου που την Τετάρτη ηττήθηκε από τον Λαγκαδά, θα έχει τύχη στο παιχνίδι αν επαναλάβει την εμφάνιση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος όπου μέσα στο Παλαιοχώρι πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και στις λεπτομέρειες έχασε το παιχνίδι. Για τους πράσινους θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Αβραμόπουλος, Μπενίσκος ενώ για το Παλαιόχωρι θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Τσότρας.

Το πρόγραμμα των αγώνων του 2ου ομίλου της Γ’Εθνικής με ώρα έναρξης στις 15.00.

ΦΑΣ Νάουσα – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Φίλιππος Αλεξάνδρειας – Άρης Παλαιοχωρίου

Αλμωπός Αριδαίας – Μακεδονικός

Ηρακλής – ΑΕ Καρίτσας

ΑΠΕ Λαγκαδά – Εδεσσαϊκός

Καμπανιακός – Αγροτικός Αστέρας

Πιερικός – ΑΟ Καρδίας

Ρεπό :Κιλκισιακός

2222

Προηγούμενο άρθρο11ο Συνέδριο ΝΔ – «Η ΝΔ υπηρετεί τον πολίτη και το έθνος, όχι τριτοκοσμικούς νόμους και αποτυχημένες ιδεολογίες», ανέφερε ο Μ. Βαρβιτσιώτης
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Τραγικό – Νεκρή σε τροχαίο 40χρονη μητέρα δύο παιδιών από το Καμποχώρι Ημαθίας