Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για τις ομάδες της Ημαθίας.

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθούν στις 9 και 10 Δεκεμβρίου.

Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Καυταντζόγλειο στάδιο το Σάββατο 9/12, μεταξύ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Φιλίππου Αλεξάνδρειας, θα διευθύνει ο Κώστας Κοτσάνης με βοηθούς τους Πέτρου Ραβίκαλη και Κώστα Οικονομίδη άπαντες από την ΕΠΣ Δράμας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ευάγγελος Σηπάκης από την ΕΠΣ Πέλλας.

Στο ΔΑΚ Νάουσας στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 10/12, μεταξύ του ΦΑΣ Νάουσα και της ΑΕ Καρίτσας, διαιτητής ορίστηκε ο Διονύσης Παλιούρας με βοηθούς τους Νίκο Τυριακίδη και Τάσο Σιανίδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας,  ενώ παρατηρητής θα είναι ο Δρόσος Γεροβασίλης από την ΕΠΣ Πέλλας.

Τέλος στο δημοτικό γήπεδο Τρικάλων την αναμέτρηση μεταξύ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και του ΑΟ Καρδίας που θα διεξαχθεί στις 10/12, θα διευθύνει η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη  με βοηθούς τους Χρήστο Νάκα και Γρήγορη Δεδικούση από την ΕΠΣ Λάρισας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Παναγιώτης Γιάγκος από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Οι παραπάνω αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15.00.

Προηγούμενο άρθροΒέροια: Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας
Επόμενο άρθροΑποχωρεί από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας η Δόξα Λιανοβεργίου.