Πλατύ – Λουτρός σε ένα ντέρμπι από τα παλιά. Όλο το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας.

Στο Πλατύ γίνεται το ντέρμπι της ημέρας μεταξύ του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος και του Ολυμπιακού Λουτρού.

Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Μια αναμέτρηση που πάντα προξενεί το ενδιαφέρον των φιλάθλων   άσχετα με την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα θέλει να πάει χωρίς απώλειες στο ντέρμπι της μεθεπόμενης Κυριακής απέναντι στον Φίλιππο Μελίκης, στο οποίο θα κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό το εισιτήριο της ανόδου και δεν σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Λουτρού Βαγγέλης Χρυσάφης βλέπει το παιχνίδι σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνει restart η ομάδα του, καθώς η φετινή  απόδοση του Ολυμπιακού δεν είναι αυτή που επιθυμούν αυτός και η διοίκηση της ομάδος. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση φιλάθλων οι οποίοι περιμένουν πως και πως το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ να θυμίσουμε ότι τα δύο τελευταία χρόνια οι ομάδες έχουν από μια νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Στην Μελίκη ο Φίλιππος αντιμετωπίζει την Θύελλα Σταυρού μια φιλόδοξη ομάδα που θέλει προσοχή γιατί διαθέτει καλή επιθετική γραμμή. Ο Θοδωρής Τέγος θέλει η ομάδα του να συνεχίσει το νικηφόρο σερί καθώς είναι η μοναδική ομάδα που διατηρεί το απόλυτο στην κατηγορία παίζοντας και όμορφο ποδόσφαιρο. Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Μυλωνά θα παίξει χωρίς άγχος σε μία δύσκολη έδρα προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό.

Στο Κλειδί ο Εθνικός κοντράρεται με τον Αλιάκμονα Νησελίου ελπίζοντας να επανέλθει στις νίκες, καθώς τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς  με αποτέλεσμα να βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Το μεγάλο πρόβλημα του Εθνικού είναι η επιθετική του γραμμή  καθώς μετά από 6 αγωνιστικές έχει πετύχει μόλις 7 γκολ μια επίδοση που αν δεν βελτιωθεί είναι πιθανό να επιφέρει και άλλες απώλειες. Ομάδα με τα ίδια προβλήματα και το Νησέλι με καλύτερη ψυχολογία όμως καθώς την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε της ΑΕ Σχοινά με 1-0 και πιθανό θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι τον διατηρεί σε επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ με νίκη προσπερνά και το Κλειδί στην βαθμολογία .

Στον Σχοινά η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ Παλατιτσίων μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου και έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη που θα τον ανεβάσει ψυχολογικά και βαθμολογικά.

Τέλος στο Νεόκαστρο ο Αχιλλέας αναμετράται με τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου και θα προσπαθήσει να πάρει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα έχοντας σαν παρακαταθήκη την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε την προηγούμενη Κυριακή απέναντι στον Φίλιππο Μελίκης. Από την άλλη ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου πηγαίνει για το τρίποντο μετά την ελπιδοφόρα εμφάνιση της προηγούμενης Κυριακής απέναντι στον Εθνικό Κλειδίου.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας με ώρα έναρξης στις 15.00.

Αγροτικός Αστήρ Πλατέος – Ολυμπιακός Λουτρού

Φίλιππος Μελίκης – Θύελλα Σταυρού

Εθνικός Κλειδίου – Αλιάκμων Νησελίου

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

ΑΕ Σχοινά – ΠΑΟ Παλατιτσίων

βαμ2

Προηγούμενο άρθροΜάχες σε Κιλκίς, Έδεσσα για Τρίκαλα, ΦΑΣ. Εντός η Αλεξάνδρεια. Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Επόμενο άρθροAύξηση κατά 40% του συνολικού προϋπολογισμού των οικογενειακών επιδομάτων ανακοίνωσε η Θ. Φωτίου