Στο Κλειδί το παιχνίδι της ημέρας. Όλο το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας.

Το κλειδί για να ξεκλειδώσει την έδρα του Κλειδίου ψάχνει να βρει σήμερα ο Θοδωρής Τέγος για να παραμείνει η ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας.

Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Ο Φίλιππος Μελίκης μετά το εντυπωσιακό 4-0 της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στην ΑΕ Σχοινά που τον διατήρησε μόνο πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα,θέλει να αποσπάσει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στην δύσκολη έδρα του Εθνικού, που δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ στο πρωτάθλημα. Αντίθετα ο Δημήτρης Πρίντζιος ούτε καν θέλει να σκέφτεται ότι υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη και ήδη έχει καταστρώσει τα σχέδια του, για να μπορέσει να πάρει αυτό που δεν μπόρεσε την προηγούμενη Κυριακή κόντρα στο Πλατύ.

Ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που η επικράτηση της μιας εκ των δύο δίνει αυτόματα προβάδισμα για το εισιτήριο της ανόδου. Στο Πλατύ ο Αγροτικός Αστήρ αγωνίζεται κόντρα στον ουραγό Αχιλλέα Νεοκάστρου. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά την ισοπαλία της προηγούμενης Κυριακής και η ομάδα του Αχιλλέα δύσκολα θα του σταθεί εμπόδιο,  καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα καθώς έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα και έχει δεχθεί 12 ενώ η βαθμολογική της συγκομιδή είναι στο μηδέν. Στον Σχοινά η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου. Δύο ομάδες που ξεκίνησαν για να πραγματοποιήσουν  υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα αλλά τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δεν τις δικαιώνουν.

Στο Σχοινά ευελπιστούν στο να κατακτήσουν το τρίποντο που αν συνδυαστεί με μια καλή εμφάνιση θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδος ώστε να ξεπεράσει τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα στο Πλατύ και στην Μελίκη. Αντίθετα ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου ψάχνει ένα αποτέλεσμα εκτός έδρας μια και η μοναδική έξοδος που πραγματοποίησε μέχρι τώρα στο Νησέλι δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Στο Λουτρό ο τοπικός Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Θύελλα Σταυρού σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Η ομάδα του Βαγγέλη Χρυσάφη θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες στο γήπεδο της και να ανέβει βαθμολογικά μετά το άτυχο αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής στο Νησέλι. Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Μυλωνά μετά την εκτός έδρας νίκη στο Νεόκαστρο έρχεται για να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό και να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής συμπληρώνει η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στα Παλατίτσια μεταξύ του ΠΑΟ και του Αλιάκμονα Νησελίου. Η ομάδα του Τριαντάφυλλου Παπακωνσταντίνου θέλει να φύγει με το τρίποντο απέναντι στον αδύναμο φέτος ΠΑΟ Παλατιτσίων,για να μπορέσει να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή και να εκμεταλλευθεί τυχόν στραβοπάτημα των πρωτοπόρων.

Όλο το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας. Ώρα έναρξης 15.00.

Εθνικός Κλειδίου – Φίλιππος Μελίκης

Αγροτικός Αστήρ Πλατέος– Αχιλλέας Νεοκάστρου

ΑΕ Σχοινά –Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Ολυμπιακός Λουτρού –Θύελλα Σταυρού

ΠΑΟ Παλατιτσίων – Αλιάκμων Νησελίου

Βαθμολογία

ΒΑΘΜ 2ομ

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια εντός, Τρίκαλα, Νάουσα εκτός. Όλο το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Επόμενο άρθροΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Μπακαλιάρος με πατάτες γιαχνί από την Κύθνο – Δείτε την παραδοσιακή συνταγή στο βίντεο