Στην Ξεχασμένη και στον Τριπόταμο τα σημαντικά παιχνίδια. Όλο το πρόγραμμα της Γ’ ΕΠΣ Ημαθίας.

Με πολύ σημαντικά παιχνίδια συνεχίζεται η Γ’ ΕΠΣ Ημαθίας με τους Αγώνες της 3ης αγωνιστικής την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Στέλιος Νίκας
Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Αστέρας Τριποτάμου εναντίον της ΑΕΚ Καμποχωρίου και ΠΟ Ξεχασμένης που κοντράρεται με την ΑΕΚ Καμποχωρίου ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα. Στον Τριπόταμο κοντράρονται δύο ομάδες που μέχρι στιγμής έχουν το απόλυτο. Και οι δύο ομάδες έχουν από 2 νίκες και αυτή που θα καταφέρει να φύγει νικήτρια αποκτά σημαντικό προβάδισμα ειδικά αν είναι η ομάδα του Μέρκου Καραλιόπουλου καθώς στο δεύτερο γύρο θα είναι αυτή γηπεδούχος στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι επιθέσεις θα παίξουν τον πρώτο ρόλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν πετύχει 16 γκολ έναντι 7 του Τριλόφου ενώ οι αμυντικές αποδόσεις των ομάδων είναι ισοδύναμες.

Στην Ξεχασμένη γίνεται το άλλο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας μεταξύ της τοπικής ομάδος και της ΑΕ Καψόχωρας. Καίγεται για βαθμούς η Καψόχωρα καθώς μέχρι στιγμής το ταμείο γράφει μηδέν ενώ η Ξεχασμένη έχοντας 3 βαθμούς μπορεί να διαχειριστεί διαφορετικά το παιχνίδι. Σίγουρα αναμένεται πολλοί φίλαθλοι να παρευρεθούν στο παιχνίδι καθώς και στις δύο ομάδες αγωνίζονται ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει την δίκη τους ιστορία στο Ημαθιωτικο ποδόσφαιρο.

Στα Πολλά Νερά η Δόξα Κυψέλης με τον Φώτη Παπαδόπουλο στον πάγκο πάει για να πάρει το πρώτο της τρίποντο, καθώς ο Φίλιππος Πολλών Νερών έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα καθώς σε δύο αγώνες έχει δεχθεί 13 τέρματα.

Τέλος στον Τρίλοφο η Ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων αντιμετωπίζει τον τοπικό Ερμή ελπίζοντας να γίνει η πρώτη ομάδα που θα του κόψει βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Ερμής Τριλόφου παίζοντας στην έδρα του έχει τον πρώτο λόγο για να διατηρήσει το απόλυτο.

Όλο το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΠΣΗμαθίας. Ώρα έναρξης 10.30.

Αστέρας Τριποτάμου – ΑΕΚ Καμποχωρίου

Φίλιππος Πολλών Νερών –Δόξα Κυψέλης

ΠΟ Ξεχασμένης – ΑΕ Καψόχωρας

Ερμής Τριλόφου – Αθλ.Ακαδ.Τρικάλων

Βαθμολογία:

1.ΑΕΚ Καμποχωρίου        6

  1. Αστέρας Τριποτάμου    6
  2. Ερμής Τριλόφου          6
  3. Αθλ.Ακαδ.Τρικάλων     3
  4. ΠΟ Ξεχασμένης           3
  5. ΑΕ Καψόχωρας            3
  6. Δόξα Κυψέλης             0
  7. Φίλιππος Π. Νερών      0

 

Προηγούμενο άρθροΜπάσκετ ΕΚΑΣΚΕΜ: ΓΑΣ Αλεξάνδρεια – ΓΑΣ Μελίκης 49-91. – Βίντεο-φωτό
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Επανήλθε η ηλεκτροδότηση τμηματικά στην πόλη. Ποια σημεία δεν έχουν ρεύμα.