Οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για τις ομάδες της Ημαθίας.

Ορίσθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές που θα διευθύνουν ταπαιχνίδια της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Όσον αφορά τις ομάδες της Ημαθίας το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας μεταξύ του Φίλιππου Αλεξάνδρειας και του Κιλκισιακού, διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Θεοχάρης με βοηθούς τους κ.κ Παναγιώτη Σακκά και Σταμάτη Σφυρή όλοι από την  Ένωση Θεσσαλίας. Την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής μεταξύ του Άρη Παλαιοχωρίου και του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, θα διευθύνει ο Γιάννης Γκουγκούδης με βοηθούς τους κ.κ Αχιλλέα Αναστασιάδη και Αναστάσιο Ζιγκερίδη όλοι από την Ένωση Σερρών.

Τέλος στηναναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην Χαλάστρα μεταξύ του Καμπανιακού και του ΦΑΣ Νάουσας,θα σφυρίξει ο Αλέξανδρος Μέγας με βοηθούς τους κ.κ Γιώργο Θεοδώρου και Κώστα Βρούζο άπαντες από τον  σύνδεσμο Πιερίας.

Οι παραπάνω αγώνες θα διεξαχθούν τηνπροσεχή Κυριακή 12 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης 15.00.

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια – ΟΠΑΚΟΜ: Πρόσκληση στην ομιλία του Νευρολόγου κ. Τζιοβάρα Δημήτριου με θέμα : «Ανοϊκά Σύνδρομα και Νόσος Αlzheimer. Ιατρική και Κοινωνική Προσέγγιση.»
Επόμενο άρθροΣε ειδική εκδήλωση μνήμης στην Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ Οικονομικό βοήθημα σε φοιτητές από την «Βασιλειάδα» και συναυλία παραδοσιακής μουσικής με το σχήμα «Εν Χορδαίς»