Επικίνδυνη έξοδος για Μέγα. Εντός η Νάουσα. Όλο το πρόγραμμα του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Με στόχο να επανέλθει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις μεταβαίνει σήμερα στο γήπεδο «Δημήτρης Κοντικάκης» ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Άρη Γιώργου Φοιρού.

Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Ο Μέγας θα παραταχθεί με όλα τα όπλα στη διάθεση του καθώς επανέρχονται οι Κίτσας και Ταταρίδης που εξέτισαν την τιμωρία τους, ενώ γάντια βασικού τερματοφύλακα αναμένεται να πάρει ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, καθώς ο Ρίζος βρίσκεται σε καθεστώς σιωπηρής τιμωρίας μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε την προηγούμενη Κυριακή. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Ρίζος θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβριο, οπότε και θα επανεξετασθεί η περίπτωση του.

Αναμφίβολα πρόκειται για  ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Μέγα και μένει να φανεί αν οι πληγές που άφησε το προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕ Καρίτσας γιατρεύτηκαν ή όχι. Για τους γηπεδούχους που θέλουν να επανέλθουν στις νίκες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Άρη Παλαιοχωρίου, επανέρχονται οι Μερτζάνης και Ζαχαράκης ενώ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Γεωργιάδης και με ενδεχόμενο τρίποντο ο Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου θα προσπεράσει στην βαθμολογία τον Μέγα Αλέξανδρο. Στο ΔΑΚ Νάουσας ο ΦΑΣ θα κοντραριστεί με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άρη Παλαιοχωρίου, ευελπιστώντας  να κάνει το 4×4 στο γήπεδο  του πράγμα που θα του επιτρέψει να αναρριχηθεί βαθμολογικά.

Ο ΦΑΣ θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Μουρατίδη και με τη συμπαράσταση πολλών φίλων του ελπίζει να πάρει τη νίκη, που θα τον διατηρήσει σε τροχιά παραμονής στην κατηγορία. Το θετικό για τον ΦΑΣ ότι μέχρι τώρα στο γήπεδο του έχει μόνο νίκες και αύριο αναμένεται οι φίλαθλοι του να δώσουν βροντερό παρόν, βοηθώντας την ομάδα τους να κατακτήσει την νίκη. Από την άλλη το συγκρότημα του Λεωνίδα Μπίλη θα κατέβει στο γήπεδο με στόχο την νίκη, που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όλο το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ώρα έναρξης 15.00.

 

Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

ΦΑΣ Νάουσα – Άρης Παλαιοχωρίου

Μακεδονικός – Καμπανιακός

ΑΕ Καρίτσας – Αλμωπός Αριδαίας

ΑΟ Καρδίας – Ηρακλής

Εδεσσαϊκός – Πιερικός

Κιλκισιακός – ΑΠΕ Λαγκαδά

Ρεπό Φίλιππος Αλεξάνδρειας

 

Βαθμολογία (Σε 7 αγώνες)


Αρης Παλαιοχωρίου 16
Αλμωπός Αριδαίας 13
Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας 13
ΑΕΠ Ηρακλής 11 -6αγ.
Αγροτικός Αστέρας 11
Μακεδονικός 10 -6αγ.
Πιερικός 10
Λαγκαδάς 9 -6αγ.
ΑΟ Καρδίας 9 -6αγ.

Νάουσα 9 -6αγ.
Φίλιππος Αλεξάνδρειας 8
ΑΕ Καρίτσας 7
Εδεσσαϊκός 5
Κιλκισιακός 4 -6αγ.
Καμπανιακός 1 -6αγ.

Με κόκκινα γράμματα οι ομάδες που υποβιβάζονται.

Προηγούμενο άρθροΦτιάξετε μόνοι σας ωραιότατες βρώσιμες ελιές, βάλτε τις απλά σε μπουκάλι
Επόμενο άρθροΠλατύ: Ι.Ν. Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου και Οσίου Παϊσίου του Αγιορίτου – Πρόσκληση σε λατρευτικές εκδηλώσεις