ΑΕΚ Καμποχωρίου. Έτοιμη για άνοδο. Όλο το ρόστερ και οι μεταγραφές.

Πιο έτοιμη από ποτέ δείχνει φέτος η ΑΕΚ Καμποχωρίου να πραγματοποιήσει το μεγάλο της όνειρο που δεν είναι άλλο από την άνοδο της στην αναβαθμισμένη Β’ Ερασιτεχνική Ημαθίας.

Ρεπορτάζ: Στέλιος  Νίκας

Η ομάδα του προπονητή και ποδοσφαιριστή Μέρκου Καραλιόπουλου και του δραστήριου προέδρου Στεφάνου Μαντζιουκόπουλου ενισχύθηκε φέτος με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές εκτός από αυτούς που αγωνίζονται στην Ακαδημία καιαπετέλεσαν το περυσινό ρόστερ, με σκοπό την συγκρότηση μιας ποιοτικής ομάδας ικανής να πρωταγωνιστήσει στο δύσκολο  πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής.

Πιο ποιοτική προσθήκη ποδοσφαιριστή, αυτή του Μέρκου Καραλιόπουλου που φέτος θα έχει διπλό ρόλο αυτόν του προπονητή και ποδοσφαιριστή προσδίδοντας ποιότητα εμπειρία και τεχνική στην ομάδα του. Να σημειώσουμε ότι στο γήπεδο του Καμποχωρίου έγιναν φέτος πολλά βελτιωτικά έργα από τους ανθρώπους της ομάδος με την βοήθεια ανθρώπων του Δ.Σ. φιλάθλων και του Νίκου Φυλακτάκη. Σας παραθέτουμε στην συνέχεια ολόκληρο το ρόστερ και τις μεταγραφές της ομάδος.

Τερματοφύλακες

Χαράλαμπος Καψάλης από Αστέρα Αλεξάνδρειας

Βασίλειος Θεολόγης από Νίκη Αγκαθιάς

Φίλιππος Τολιόπουλος

 

Αμυντικοί

Χρήστος Τόζογλου από ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Απόστολος Τολιόπουλος από ΑΕ Σχοινά

Γεώργιος Νικολόπουλος από Π.Ν. Αράχου

Θεόδωρος Ζησιόπουλος από Νίκη Αγκαθιάς

Τηλέμαχος Φυλακτάκης από Αστέρα Αλεξάνδρειας

Φώτης Τολιόπουλος

Βασίλης Τόκας

Γεώργιος Ζησιόπουλος

Γεώργιος Φιλιππόπουλος

Δημήτρης Παπαδόπουλος

Δημήτρης Δούκας

 

Μέσοι

Μερκούρης Καραλιόπουλος από Αχιλλέα Νάουσας

Γεώργιος Θαγκόπουλος από Ολυμ. Λουτρού Πατρίκας

Ραφαήλ Πατρίκας από ΑΕ Σχοινά

Άγγελος Στεργιόπουλος από Αστέρα Αλεξάνδρειας

Ευάγγελος Μιχαλακάκης

Ιωάννης Μιχαλάκης

Γεώργιος Βουλγαράκης

Χαράλαμπος Μπάλιος

Βασίλειος Αναστασόπουλος

Ιωάννης Τσολακόπουλος

Χρυσοβαλάντης Αθανασόπουλος

Σταύρος Ευαγγελόπουλος

Επιθετικοί

Κυριάκος Καθρέπτης από Άρη Παλαιοχωρίου

Ιωάννης Λεωνίδας

Γιώργος Βραδέλης

Νεκτάριος Τσούκης

Κυριάκος Καραλιόπουλος

Σύνολο ποδοσφαιριστών 31.

Σύνολο μεταγραφών       12.

Μέσος όρος Ηλικίας            20.5.

 Και λίγα λόγια για την επιστροφή του Μέρκου Καραλιόπουλου στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε και θέλει να κλείσει την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα, μια και ο τόπος καταγωγής του Μερκούρη είναι το Καμποχώρι. Η σεμνότητα, η ταπεινότητα,το ήθος, το πλούσιο ποδοσφαιρικό  ταλέντο μαζί με την εργατικότητα που επέδειξε καθ΄όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του πορείας ήταν το συστατικά το οποία οδήγησαν τον Μερκούρη να αγωνισθεί για πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο.

Ο έμπειρος μέσος γεννήθηκε στις 26/11/1977 και ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα από την ΑΕΚ Καμποχωρίου, ενώ σε ηλικία 17 ετών πήρε μεταγραφή για την ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα όπου αγωνίστηκε μέχρι το Δεκέμβριο του 2000. Τον Ιανουάριο του 2001 πήρε μεταγραφή για την ομάδα της καρδιάς του τον Άρη Θεσσαλονίκης του Δημήτρη Κοντομηνά, φορώντας την φανέλα του μεγάλου συλλόγου με το νούμερο 2, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2004,από όπου και διέκοψε την συνεργασία λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στην συνέχεια μετακόμισε λίγο πιο δίπλα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου μεγαλούργησε και αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος ενώ διετέλεσε και αρχηγός της. Στους Πόντιους διακρίθηκε ιδιαίτερα αγωνιζόμενος κυρίως στον χώρο του κέντρου ενώ μέχρι το 2007 που απεχώρησε, είχε 99 συμμετοχές πετυχαίνοντας 10 γκολ.

Κατόπιν είχε σύντομα περάσματα από την Βέροια(Β’Εθνική) , Ρόδο, Απόλλωνα Καλαμαριάς(αγωνιζόταν τότε στην Δ’ Εθνική) και το καλοκαίρι του 2011 επέστρεψε στον ΦΑΣ. Η ποδοσφαιρική σεζόν 2013-14 θα τον βρει να αγωνίζεται μετά χρώματα του Αχιλλέα Νάουσας, ενώ φέτος θα αγωνισθεί ως παίκτης και προπονητής, με την ομάδα της ΑΕΚ Καμποχωρίου φιλοδοξώντας να την ανεβάσει επίπεδο και του χρόνου να αγωνίζεται στην αναβαθμισμένη Β’ Ερασιτεχνική Ημαθίας.Τέλος  αξίζει να σημειωθεί ότι φόρεσε την φανέλα με το εθνόσημο αγωνιζόμενος με τις ομάδες Νέων και Ελπίδων έχοντας 29 συμμετοχές και 2 γκολ.

Δείτε στιγμιότυπα από αγώνες του Μέρκου Καραλιόπουλου στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

 

Προηγούμενο άρθροΑΣ Νέας Γενεάς Νικομήδειας – Μέγας Αλ. Αγίας Μαρίνας 2-3. Ήταν Μέγας στο πρώτο και έφυγε με το τρίποντο!!! – Βίντεο – Φώτο
Επόμενο άρθροΑντώνης Κασάπης: “Ευχαριστώ θερμά και συγχαίρω τον διαιτητή Γ. Μελτζανίδη”