ΓΑΣ Αλεξάνδρεια : Πρόγραμμα 16 – 20 Οκτωβρίου 2017 – Αγώνας με τον Ζαφειράκη Νάουσας το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Μετά τη σημαντικότατη, για τη δύσκολη συνέχεια, νίκη επί του Αιγινιακού, ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ στρέφει την προσοχή του στο επόμενο παιχνίδι με τον Ζαφειράκη Νάουσας σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι της Ημαθίας. Το αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Αλεξάνδρειας στις 18.00 και η δυναμική παρουσία των φιλάθλων είναι απαραίτητη.

      Η προετοιμασία της ομάδας εν όψει του δύσκολου αυτού παιχνιδιού, περιλάμβανε  τρεις προπονήσεις, αρχής γενομένης από την Δευτέρα όπου οι παίκτες τους Θόδωρου Τσοπουρίδη δούλεψαν πάνω στη φυσική κατάσταση υπό τις οδηγίες του γυμναστή Θανάση Αϊδαρίνη και στη συνέχεια πάνω σε θέματα τακτικής. Από την προπόνηση της Δευτέρας απουσίαζε  ο Γιάννης Καραγιάννης που σε μία άτυχη στιγμή και πάνω στην ένταση του αγώνα τραυματίστηκε (ευτυχώς όχι τόσο σοβαρά) και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα.

Γενικά, όμως ο κ. Τσοπουρίδης δεν αντιμετώπισε  ιδιαίτερα προβλήματα στην προετοιμασία της ομάδας. Στην προπόνηση της Τετάρτης ο προπονητής  επικεντρώθηκε στην τακτική με διπλό κατά πάσα πιθανότητα ενώ την Παρασκευή η προπόνηση περιλάμβανε  και σουτ.

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Τα Παιδιά της Άνοιξης σας προσκαλούν στην ημερίδα που διοργανώνουν «Σεξουαλικότητα στην Αναπηρία.. Θέλω να ξέρω»
Επόμενο άρθροΑΕ Καψόχωρας: Απέκτησε τον έμπειρο επιθετικό Κώστα Παπαδιά.