Βέροια: Τελευταίος σταθμός του βιβλίου “Της ζήσης χαρμολύπες” του Αλέξανδρου Ακριτίδη. – βίντεο φωτό – Δηλώσεις του συγγραφέα

Τελευταίος σταθμός της λογοτεχνικής έκδοσης “Της ζήσης  χαρμολύπες” του εξαίρετου Μελικιώτη συγγραφέα Αλεξάνδρου Ακριτίδη, ήταν η Βέροια και η Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης.

Ρεπορτάζ: Βασίλης  Σιμόπουλος

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η τελευταία παρουσίαση του βιβλίου, που εκτός των άλλων και μεταξύ εκλεκτών καλεσμένων, ο αγαπητός συγγραφέας αποχαιρέτησε το συγκεκριμένο έργο εκφράζοντας τα προσωπικά του συναισθήματα για το συγκεκριμένο έργο του. Ο λογοτέχνης βάζει πλέον πλώρη για τα δύο επόμενα βιβλία του που ακολουθούν με την έλευση του 2018, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην κάμερά μας.

Στη σημερινή παρουσίαση της Δημοτικής βιβλιοθήκης “Θεανώ Ζωγιοπούλου”, για το βιβλίο “Της ζήσης χαρμολύπες” σχολίασαν η Ελισάβετ Τάρη, Σχολική Σύμβουλος και συγγραφέας και η Ευαγγελία Παπανίκου, Συγγραφέας. Αποσπάσματα του πολυθεματικού βιβλίου εκφώνησε ενδεικτικά η υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βέροιας, Βούλα Κοτσάλου. Σε έντονα ζεστό και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, αρκετοί από τους καλεσμένους κατέθεσαν τις απόψεις τους για το συγγραφικό έργο και τη σταθερά ανοδική πορεία του εξελίξιμου λογοτέχνη Αλέξανδρου Ακριτίδη. Παραβρέθηκαν τιμώντας την όμορφη εκδήλωση ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Διονύσης Διαμαντόπουλος, ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μελίκης Αναστάσιος Τόκας, ο Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Μπαρτζώκας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Πρωτοβουλία  για το παιδί” Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, οι Συγγραφείς Αλέκος Χατζηκώστας, Ελένη Δόμανου, εκπρόσωποι του Συλλόγου “Έρασμος”,  η εκπρόσωπος Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας Βέτα Δημητριάδου Γεωργάκαρου και αρκετοί ακόμη καλεσμένοι.

Με περισσή ευγένεια και προθυμία στο τέλος της βραδιάς, ο συγγραφέας αφιέρωσε σε αρκετό κόσμο προσυπογράφοντας το τελευταίο του βιβλίο.

Τέλος και αποκλειστικά για το emvolos.gr, ο Αλέξανδρος Ακριτίδης μέσα από προσωπική συνέντευξη έκανε τη συνολική αποτίμηση του πολυταξιδεμένου όπως εξελίχθηκε βιβλίου. Επίσης μας προϊδέασε για τη διπλή συγγραφική του δουλειά που θα υλοποιηθεί με την ανατολή του νέου έτους.

Δείτε την παρουσίαση του βιβλίου στο βίντεο:

Δείτε την συνέντευξη του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη στο βίντεο:

Φωτό:

DSC00004DSC00005DSC00006DSC00007DSC00009DSC00010DSC00013DSC00014DSC00015DSC00016DSC00017DSC00020DSC00023DSC00024DSC00025DSC00027DSC00029

Προηγούμενο άρθροΠωλούνται παραθαλάσσια αγροτεμάχια στη Λεπτοκαρυά – Σκοτίνα Πιερίας
Επόμενο άρθροΗ καρδιά της Ημαθίας… χτυπάει Αθήνα! Έναρξη για το Imathia Ouality στο Ζάππειο Μέγαρο