Αλεξάνδρεια: Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στην θαυμαστή πρωτοβουλία του kaffeine 37

Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στην πρωτοβουλία του kaffeine 37 που γιορτάζοντας την παγκόσμια ημέρα καφέ προσέφερε τις εισπράξεις της ημέρας στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Αλεξάνδρειας.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της διεύθυνσης :

«Η φιλανθρωπική προσπάθεια του kaffeine 37,για την συγκέντρωση χρήματων με σκοπό την αγορά γραφικής ύλης για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Αλεξάνδρειας , στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Ευχαριστούμε αρχικά, τον βασικό μας συνεργάτη, την εταιρία καφέJacobs και όλους εσάς που στηρίξατε την αλληλέγγυα αυτή προσπάθεια και όλοι μαζί καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το ποσό των 700€ , που θα διατεθεί για την κάλυψη αναγκών του κοινωνικού παντοπωλείου σε είδη γραφικής ύλης !

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους ανθρώπους που με τις δωρεές τους βοήθησαν στη συγκέντρωση ενός μεγαλύτερου ποσού. Τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΟΜ Κο Σάκη Παντόπουλο για την δωρεά των 150€ .Τον Κο Αντώνη Σταμάτη  για την δωρεά των 30€. Την εταιρία πάγου “Εσκιμώος”

Η σημερινή μας πρωτοβουλία, με αφορμή την 1 Οκτωβρίου, παγκόσμια ημέρα καφέ, σε συνδυασμό με την δίκη σας καλή διάθεση για προσφορά  στον συνάνθρωπο έδειξε ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά ,καλοσύνη ,αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια σε μια κοινωνία που βάλλεται καθημερινά πολυπλεύρως και ποικιλοτρόπως. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους αγκάλιασαν την προσπάθεια μας!!!!»

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια – «Τα Παιδιά της Άνοιξης»: Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την καρδιά
Επόμενο άρθροΑγιασμός και έναρξη ακαδημιών Αστέρα Αλεξάνδρειας – Δηλώσεις Μηνά Χατζίδη στον Έμβολο. – Βίντεο –Φώτο