Νίκος Αναστασόπουλος: “Ο Ολυμπιακός Λουτρού θα είναι πάντα στην καρδιά μου!”

Νωπό είναι ακόμη το γεγονός της αποχώρησης του προπονητή Νίκου Αναστασόπουλου από τον Ολυμπιακό Λουτρού.

Από την ομάδα που ο ίδιος ήταν ίσως ο βασικότερος συντελεστής (μαζί με τη φιλόδοξη διοίκηση) της κατακόρυφης ανόδου και καταξίωσής της τα τελευταία χρόνια στο στερέωμα της ποδοσφαιρικής Ημαθίας. Αποχωρώντας, ο πετυχημένος νεαρός προπονητής δήλωσε: “Στη μακρόχρονη θητεία μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πέρασα από πολλές ομάδες και γνώρισα αρκετά μέρη και διάφορων ειδών ποδοσφαιρικές κουλτούρες και συνήθειες.

Οι φίλαθλοι του Λουτρού και η άξια διοίκηση της ομάδας θέλω να γνωρίζουν ένα πράγμα: Αυτή η ομάδα θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Δεν θα πάψω να την υπηρετώ μέσα από  διαφορετικό, αλλά εξίσου σπουδαίο μετερίζι. Αυτό της παραγωγής νέων γηγενών ποδοσφαιριστών, με πεποίθηση και στόχο μου την εξέλιξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του τόπου μας.

Η απόφασή μου να αποχωρήσω ήταν καθαρά για προσωπικούς λόγους, επήλθε κατόπιν σοβαρής και ώριμης σκέψης και πάντα με γνώμονα το καλό του Συλλόγου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο για την ομάδα και αυτά τα παιδιά που έχουν καταφέρει όλοι μαζί να γίνουν οικογένεια. Ένας Σύλλογος που εκπέμπει ποδοσφαιρική υγεία, πρότυπο μίμησης για όλους. Και έτσι να πορευτεί και στο μέλλον.”

Προηγούμενο άρθροΕπιστρέφει η ΤΗΛΕΦΗΜΕΡΙΔΑ της 4Ε
Επόμενο άρθροΝεοχώρι Ημαθίας: Πανηγυρική εκδήλωση σήμερα προς τιμή της Τιμίας Ζώνης