Αλεξάνδρεια : Σύλληψη τριών ημεδαπών για «αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος»

Συνελήφθησαν οι 67χρονος ημεδαπός και  40χρονος ημεδαπός (πατέρας – γιος αντίστοιχα), ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για «αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος».

Συγκεκριμένα ο 67χρονος έγινε αντιληπτός από την Αστυνομία να μεταφέρει με το Ι.Χ.Φ όχημά του διάφορα τμήματα οχήματος (κινητήρας, πόρτες, τροχούς κ.α), τα οποία από την αστυνομική έρευνα – προανάκριση διαπιστώθηκε ότι τα παρέλαβε από τον 40χρονο ημεδαπός (πατέρας – γιος αντίστοιχα) με εντολή του άγνωστου δράστη που διαφεύγει την σύλληψη, έναντι χρηματικού αντιτίμου νωρίτερα την ίδια ημέρα, από περιοχή της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να τα μεταφέρει σε μάντρα ανακύκλωση μετάλλων στην Αλεξάνδρεια.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα ανταλλακτικά προέρχονταν από όχημα που είχε κλαπεί στην Θεσσαλονίκη πριν από δύο μέρες. Τα ανταλλακτικά κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

 

Προηγούμενο άρθρο1.000 κατασχέσεις την ημέρα για οφειλές στην εφορία. – Γράφει ο Δημήτρης Χριστούλιας
Επόμενο άρθροΟ Γιάννης Καφάτος σχολιάζει την επικαιρότητα που μερικές φορές είναι από μόνη της επιθεωρησιακό νούμερο. (και όταν δεν είναι την κάνει!)