Αύριο στις 5 το απόγευμα το τελευταίο αντίο στην Νατάσα. Το άρθρο της Corriere della Sera.

 

Αύριο Παρασκευή 20 Μαρτίου το απόγευμα στις 5 η ώρα οι κάτοικοι της πόλης μας θα αποδώσουν τον ύστατο χαιρετισμό στην άτυχη μαθήτρια Νατάσα Δ.  Ένα παιδί που ξεκίνησε πολύ νωρίς την ουρανοδρομία της  για να βρεθεί στην απέραντη αγκάλη του Δημιουργού.

Η μεγάλης κυκλοφορίας ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera στην ηλεκτρονική της έκδοση είχε εκτεταμένο άρθρο με τίτλο «Η τελευταία επιθυμία της Αναστασίας: Μαμά, θέλω να σώσω ζωές» και συνεχίζει στο άρθρο: « Η καρδιά της Αναστασίας χτυπάει στο στήθος μιας άλλης κοπέλας με την ίδια ηλικία. Η μεταμόσχευση που έγινε σε ένα εξειδικευμένο κέντρο της Ρώμης ήταν επιτυχημένη. Σε μια άλλη νεαρή γυναίκα, επίσης στην ιταλική πρωτεύουσα, μεταμοσχεύθηκε το ήπαρ, μετά από τέσσερις άλλες αποτυχημένες προσπάθειες και στην τρίτη κοπέλα μπόρεσε να μεταμοσχευθεί ένα από τα νεφρά. Η ζωή της άλλαξε εντυπωσιακά, επιτρέποντάς της να αποφύγει την υποχρεωτική αιμοκάθαρση. Το δεύτερο νεφρό, τέλος, μεταμοσχεύθηκε σε μια νεαρή ασθενή από την ευρύτερη περιοχή της Μπολόνια, στην περιφέρεια Εμίλια Ρομάνα».

Οι ιταλικές αρχές απέκλεισαν το σενάριο της αυτοκτονίας καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι το περιστατικό ήταν δυστύχημα.

Σημασία έχει ότι ένα παιδί φεύγει από κοντά μας στο μπουμπούκιασμα της ηλικίας του που κάποτε είχε όνειρα, προσδοκίες, ελπίδα και το σημαντικότερο όλων.. ΑΓΑΠΗ!

Το άρθρο της Corriere della Sera:

natasa345OK

Η ιστοσελίδα της Corriere della Sera  με το άρθρο >>ΕΔΩ 

Προηγούμενο άρθροΜπάσκετ Παίδων: ΓΑΣ Αλεξάνδρεια – Αρχέλαος Πιερικός 49-78
Επόμενο άρθροΕπίθεση από τζιχαντιστές δέχθηκε η ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας