Άρης Παλαιοχωρίου: Παρελθόν ο επιτυχημένος κόουτς Δ. Πρίντζιος – Τί δήλωσε αποχωρώντας

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας μου στο πάγκο του Άρη Παλαιοχωρίου όπου έζησα μεγάλες και όμορφες στιγμές, δημιουργώντας μια ομάδα πρότυπο και ζηλευτή στο νομό,με νεαρούς κυρίως παίκτες και με αποκορύφωμα την άνοδο στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία μετά από πάρα πολλά χρόνια,αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα λόγω των τελευταίων διοικητικών εξελίξεων και το σεβασμό και αγάπη που τρέφω σ’αυτήν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απο ολους τον πρόεδρο της ομάδος κ. Θωμά Παντόπουλο που μου εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι του 2014 τη θέση του προπονητή στην ομάδα του Άρη Παλαιοχωριου. Ηταν σε καθε βήμα παντα διπλα μας και ηταν ο αρωγός αυτής της προσπάθειας στο να δημιουργηθεί μια ομάδα πρότυπο για τα δεδομένα του νομου.Επισης να ευχαριστήσω τον ταμία της ομάδος κ. Τάκη Παπαδόπουλο που φρόντιζε παντα ώστε να μην ληψει τιποτα απο την ομάδα και ηταν ενας πραγματικός κυριος.Να ευχαριστήσω την Αντιπρόεδρο την κ. Έφη Μπαντή για την αφοσίωση και εργατικότητα που έδειξε σ’αυτον τον ενάμιση χρονο που ειναι στην διοίκηση της ομάδος. Ιδιαίτερη αναφορά πρεπει να κανω για τον Ντινο Μουστάκα γιατι ειναι ενας άνθρωπος που αγαπαει και ποναει πραγματικά και αληθινά αυτην την ομάδα και ηταν παντα διπλα μου,οπως και στον Κώστα Γεωργούση τον αφανή εργάτη της ομάδος.

Επισης θα ηθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδος για την αγαπη τους προς το πρόσωπο μου αλλα κυρίως για την στήριξη προς τα νεαρά παιδια του συλλόγου,οπως και τους και τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και φέρανε τα παιδια τους στην ομάδα ώστε να  δημιούργηθει ενα αξιοζηλευτο σύνολο.

Κλείνοντας αφήνω τελευταιους τους παίκτες μου – τα παιδια μου!!!!αυτα τα παιδια που πραγματικά αξίζουν παρα πολλα και η αξια τους ειναι μεγαλύτερη απο το να αγωνίζονται σε τοπικό επίπεδο.Δημιουργησαν μια παρεα-οικογενεια οπου ολοι τους θαυμαζαν αλλα και θα τους θαυμάζουν γιατι οι δεσμοί φιλίας που ανέπτυξαν μεταξύ τους ειναι πρωτοφανής.καταφεραμε ολοι μαζι να αλλάξουμε επίπεδο την ομάδα και σε σύντομο χρονικό διάστημα να γράψουν ιστορία με τα συνεχόμενα ρεκόρ τους και να μιλανε ολοι γιαυτους.Τους ευχαριστω μεσα απο την καρδιά μου που με εκαναν συνεχώς περήφανο με τις επιτυχίες τους και μου έδωσαν άπειρες καθημερινές χαρές.ευχομαι στον καθένα ξεχωριστά να πετύχει τους στόχους που εχει θέση στη ζωη του.

Με τιμή

ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Προηγούμενο άρθροΑντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλαδικές 2017
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Ομόρφυνε το προαύλιο του Πνευματικού με την ανθοφύτευση των ΕΕΕΕΚ και Παιδιών της Άνοιξης! – βίντεο-φωτο