Χουντίνι της παραπληροφόρησης – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Σήμερα μετά κυβερνητικών βαΐων και κλάδων ψηφίζεται το 4ο μνημόνιο και 2ο των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Ένα μνημόνιο το οποίο ΜΟΝΟ ΔΙΝΕΙ χωρίς η χώρα να λαμβάνει το παραμικρό.

Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος
Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Μα δεν είναι αυτό το αντικείμενο τούτου του άρθρου.

Είναι ότι το παραμύθι πάει σύννεφο και δεν ανοίγει μύτη.

Αναλογιστείτε πόσοι βουλευτές που κάθονται σήμερα στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και θα ψηφίσουν με χέρια και με πόδια το 4ο μνημόνιο, διεγράφησαν από το ΠαΣοΚ ή και τη Νέα Δημοκρατία επειδή …δεν ήθελαν να ψηφίζουν …μνημόνια!

Αν αυτό δεν αποτελεί την κορωνίδα του εμπαιγμού των ψηφοφόρων και της κοινωνίας, τότε τι αποτελεί εμπαιγμό;

Είναι αυτοί, μαζί με όλους τους άλλους του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, που επιχειρούν να μας πείσουν ότι όλα είναι καλώς καμωμένα αφού θα ψηφίσουν τα…. αντίμετρα. Είναι αυτοί που επιχειρούν να μας πείσουν ότι θα ψηφίσουν το 4ο μνημόνιο για να…. μοιράσουν συντάξεις, επιδόματα κι ένα σωρό άλλες παροχές στον λαό. Κι ότι για το νέο μνημόνιο που ψηφίσουν δεν ευθύνονται αυτοί κι η κυβέρνησή τους, αλλά η… αντιπολίτευση!

Απίστευτα πράγματα! Και δεν κουνιέται φύλλο.

Ο δε υπουργός Πετρόπουλος βγήκε και χωρίς ίχνος τσίπας δήλωσε ότι τα νέα μέτρα είναι θέμα ανάγνωσης!!

Αυτό το αποκαλώ πολιτική χυδαιότητα.

Ίδια με αυτή της ΕΡΤ.  Στην οποία πρόβαλλαν στην οθόνη δυο πίνακες:  Έναν μικρό με τα μέτρα του 4ου μνημονίου κι έναν τεράστιο με τα… αντίμετρα…

Οι άνθρωποι είναι μάγοι του ψέματος και της προπαγάνδας. Ο Χουντίνι ωχριά μπροστά τους… Μεταλλαγμένοι, ψηφίζουν μνημόνια μπροστά στα μάτια μας και μας λένε ότι φταίνε οι άλλοι…

Ποιοι άλλοι; Ο Κυριάκος κι οι… γερμανοτσολιάδες… Τα ξεχάσατε;

Να κάνουμε και μια πρόβλεψη; Στο επόμενο διάστημα θα βγαίνουν σωρηδόν στα κανάλια και θα μας φλομώσουν στο νέο παραμύθι. Ότι έρχεται η ανάπτυξη, ότι η ύφεση που αναφέρεται σε κάθε επίσημο στοιχείο εντός κι εκτός Ελλάδας αποτελεί  … παραπληροφόρηση των …νεοφιλελεύθερων, ότι η πτώση στην κατανάλωση είναι …λόγω καιρού κι όχι κακής τους πολιτικής κλπ κλπ….

Α, περιμένετε ν’ ακούσετε οσονούπω ότι κι η Νέα Δημοκρατία σπαράσσεται από εμφύλιο πόλεμο…

Είπαμε: Χουντίνι της επικοινωνίας και της παραπληροφόρησης….

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδα εφημερίδων της Πέμπτης 18 Μαΐου 2017
Επόμενο άρθροΣτους ίδιους και πάλι ο λογαριασμός της εφορίας – Γράφει ο Δημήτρης Χριστούλιας
*Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας («Hellas Special Άφιλτρο», «Ο Γέρος του Βοριά» που αποτελεί τη λαϊκή βιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Οι Μύθοι και το Παραμύθι»). Θεωρείται εκ των πρωτεργατών της «ελεύθερης ραδιοφωνίας» και επί χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική αρθρογραφία και ανάλυση σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Για πολλά χρόνια συνδύασε την εργασία με τα χόμπι του (αθλητισμός) , με την ιδιότητά του ως Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας «Sportime» και της «Αθλητικής Ηχούς», ενώ έχει γράψει στίχους σε τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών.