Αστυνομικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων τελευταίου 24ωρου Κεντρικής Μακεδονίας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συλλήψεις για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα      

  • Συνελήφθη χθες (7-5-2017) το βράδυ στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να μεταφέρει σε λεωφορείο που οδηγούσε 173 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

  • Συνελήφθη χθες (7-5-2017) το πρωί στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 79χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαινε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 50 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Ο λαθραίος καπνός κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο αρμόδιο Τελωνείο. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

  • Συνελήφθησαν χθες (7-5-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 55χρονος ημεδαπός, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του 35χρονου και κατασχέθηκαν 30 πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 35χρονος παρέλαβε τα λαθραία τσιγάρα για λογαριασμό του 55χρονου. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Σύλληψη για παράνομα φυτοφάρμακα  

Συνελήφθη χθες (7-5-2017) το βράδυ στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, μία 52χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να μεταφέρει 10  δοχεία του ενός λίτρου, που περιείχαν παράνομα γεωργικά φάρμακα. Τα φυτοφάρμακα κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.

Θανατηφόρο τροχαίο  

Χθες (7-5-2017) το απόγευμα στο 87ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο φρεάτιο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

Θανατηφόρο τροχαίο  

Χθες (7-5-2017) το μεσημέρι στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Λευκώνα – Προμαχώνα στις Σέρρες, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 65χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε προστατευτικό μεταλλικό στηθαίο ασφαλείας και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ανωτέρω οδηγού και της 26χρονης υπηκόου Ρουμανίας συνοδηγού του δικύκλου. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο των Σερρών, όπου το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο 65χρονος οδηγός κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Τέσσερα μετάλλια για τον Ημαθίωνα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων
Επόμενο άρθροΠροσλήψεις 6.100 ατόμων στον χώρο της Υγείας, ανακοίνωσε ο αν. υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης