4ο Πασχαλινό παζάρι αγάπης και αλληλεγγύης Συλ. Γονέων Ειδικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας

        Με έντονους ρυθμούς ετοιμάζεται και φέτος το 4ο Πασχαλινό Παζάρι Αλληλεγγύης και Αγάπης.       

       Μια μεγάλη παρέα γονιών βρέθηκαν –βρίσκονται , σε χώρο του σχολείου ,μιλάνε , γνωρίζονται, δημιουργούνται σχέσεις ,φιλίες   και συγχρόνως μεταμορφώνουν ανακυκλώσιμα υλικά ,που είναι στην πραγματικότητα για πέταμα, σε όμορφα χαρούμενα στολίδια αλλά και σε εύχρηστα αντικείμενα .

        Εκπαιδευτικοί με μαθητές και μαθήτριες πειραματίζονται και μαθαίνουν την ώρα κατασκευάζοντας ρολόγια , περνάνε χάντρες κάνοντας  βραχιολάκια και άλλα κοσμήματα, στολίζουν μπουκάλια και ζωγραφίζουν κλειδοθήκες .

Λικέρ και τσίπουρα είναι έτοιμα να χαρίσουν γεύσεις και ευδιαθεσία  για  όσους  την

οικονομική κρίση θέλουν να ξεχάσουν και όχι μόνο , τα σπιτικά γλυκά κουταλιού και οι μαρμελάδες θα  μας γλυκάνουν και θα θυμηθούμε παλιές γεύσεις .

    Λαμπάδες στολίζονται αποκτούν αναστάσιμη διάσταση και είναι έτοιμες να χαρίσουν  χαρά στους μικρούς φίλους αλλά και για τους μεγάλους  κάποια θα υπάρχει.

     Όλοι με κέφι , χαρά ,με καλή διάθεση για προσφορά και με πολύ- πολύ  προσωπική δουλειά .

     Όμως αυτό που πολύ μας αρέσει , είναι ,ότι όλα ,μα όλα , τα πράγματα που εκθέτονται στο παζάρι μας είναι κατασκευές γονέων ,φίλων του σχολείου ,εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών , διότι ο πρώτος στόχος που   ξεκίνησε το παζάρι μας ήταν οι κοινές δραστηριότητες, η ανάπτυξη της άποψης ότι για το σχολείο μας ενδιαφερόμαστε και  συμμετέχουμε όλοι , η καλύτερη γνωριμία και η ανάπτυξη ουσιαστικών δεσμών γονιών ,εκπαιδευτικών ,μαθητών/τριών και είμαστε χαρούμενοι διότι φέτος το στόχο αυτόν τον πετύχαμε με τον καλύτερο τρόπο.

      Σας περιμένουμε λοιπόν να επισκεφτείτε το παζάρι ,να δείτε και να μας τιμήσετε.

  Οφείλουμε να θυμίσουμε τα έσοδα από τα είδη που θα πουληθούν θα χρησιμοποιηθούν για την αίθουσα αισθητηριακής ολοκλήρωσης που θέλουμε να κατασκευάσουμε  στο σχολείο μας  για τις ανάγκες των μαθητών/τριών μας .

              Σας περιμένουμε …..θα χαρούμε να σας δούμε…

         Το παζάρι  θα λειτουργεί :

           Πρωί :       Από 29 Μαρτίου  έως 07 Απριλίου  09.30 -12.30 στο χώρο του Ειδικού Σχολείου (αυλή 1ου – 5ου Δημοτικού Σχολείου).

                   Απόγευμα :  Από 01 –Απριλίου έως 09 Απριλίου  06:00 -09:00 μ.μ. μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας.

 

                                              Σας ευχαριστούμε

Προηγούμενο άρθροΚατασκευή ταΐστρας για μικρούς φτερωτούς ταξιδευτές – Γράφει η Μαρία Αλιμπέρτη – Κατσάνη
Επόμενο άρθροΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ: Με λαμπρότητα και επισημότητα εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου