LG Ergo Dual monitor

Αθήνα, 18 Απριλίου 2022 – Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο LG Ergo Dual monitor (μοντέλο 27QP88D), το οποίο ξεχωρίζει για την προσαρμοστικότητά του, την εύκολη εγκατάσταση και την εξαιρετική ποιότητα εικόνας IPS με ανάλυση QHD (2560 x 1440).

 

Η σειρά LG Ergo Dual έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει ανώτερη εμπειρία χρήσης και μεγαλύτερη εργονομία. Το σύστημα διπλής οθόνης LG 27QP88D θα αυξήσει σημαντικά την παραγωγικότητα στην εργασία σας, με μια σειρά χρήσιμων εργαλείων και χαρακτηριστικών που διαθέτει. Το σετ αποτελείται από δύο οθόνες ανάλυσης QHD (2560 x 1440), οι οποίες συνδέονται στο Ergo Dual Stand, η ευελιξία του οποίου προσφέρει εκτεταμένες εργονομικές ρυθμίσεις, όπως επέκταση, ανάσυρση, περιστροφή στον κατακόρυφο άξονα, ρύθμιση ύψους και κλίσης, ενώ δίνει στην οθόνη τέλεια θέση για μια ακόμα πιο άνετη εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, το ύψος της Ergo Dual οθόνης μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος 150 χιλιοστών και παρέχει τη δυνατότητα περιστροφής έως και 335 μοίρες. Τέλος, αξιοποιήστε τη βελτιωμένη ευελιξία του Ergo Dual Stand επιλέγοντας την τοποθέτηση των οθονών: οριζόντια δίπλα-δίπλα, περιστροφή μιας ή και των δύο οθονών σε κατακόρυφη λειτουργία ή τοποθέτηση και των δύο κάθετα.

Ανεξάρτητα από τη ρύθμιση που θα επιλέξετε, θα απολαμβάνετε εκπληκτική ποιότητα εικόνας καθώς η οθόνη QHD (2560×1440) της LG με τεχνολογία IPS αποδίδει ευκρινέστερη εικόνα με ρεαλιστικά χρώματα και συνοχή. Οι χρόνοι απόκρισης έχουν μειωθεί, η χρωματική αναπαράσταση έχει βελτιωθεί και οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν κυριολεκτικά από οποιαδήποτε γωνία. Επίσης, π­ροκειμένου να υλοποιήσει πλήρως το όραμα κάθε δημιουργού, η οθόνη αυτή είναι συμβατή με το υψηλό δυναμικό εύρος HDR 10, υποστηρίζοντας συγκεκριμένα επίπεδα χρωμάτων και φωτεινότητας που υπερβαίνουν τις δυνατότητες των συνηθισμένων οθονών.

Το LG Ergo Dual monitor είναι πλέον πιο εύκολο να εγκατασταθεί χάρη στους αρθρωτούς βραχίονες, που συνδέονται με ασφάλεια χωρίς βίδες σε επιφάνειες γραφείου και τραπέζια μέγιστου πάχους 75 mm. Απαιτώντας πολύ λίγο χώρο για έναν καθαρό, λιτό σταθμό εργασίας, ο σχεδιασμός C-Clamp της LG περιλαμβάνει έναν λεπτό, στιβαρό δακτύλιο στερέωσης που επιτρέπει στους χρήστες να ασφαλίσουν εύκολα τη βάση στην άκρη του γραφείου για να εργαστούν ή αντίστοιχα να απολαύσουν συναρπαστικό gaming σε απίστευτα γρήγορο χρόνο.

Η Ergo Dual οθόνη προσφέρει ευκολία χρήσης επόμενου επιπέδου, κορυφαία ποιότητα εικόνας IPS και μια σειρά από χρήσιμα χαρακτηριστικά, κάτι που θα βελτιώσει την καθημερινότητα στον χώρο εργασίας σας. Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel. Περισσότερες πληροφορίες για τα LG Ergo Monitors μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η επιχειρησιακή μονάδα LG Business Solutionsτης LG Electronics Inc. είναι o αξιόπιστος συνεργάτης που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για διαφορετικές βιομηχανίες παγκοσμίως. Με ένα χαρτοφυλάκιο μοναδικών λύσεων από κορυφαία προϊόντα ψηφιακής σήμανσης OLED και LED για τους επαγγελματίες έως λύσεις θέρμανσης και ψύξης, η LG είναι ένα brand με παγκόσμια αναγνώριση. Οι λύσεις πληροφορικής της LG περιλαμβάνουν οθόνες, lap-top, προβολείς, συσκευές cloud, ιατρικές οθόνες και ρομπότ, όλα σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα της εργασίας και να επιστρέφουν ισχυρή αξία στους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LG.com/b2b.

Σχετικά με την LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ

Η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς MAE έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή ψηφιακών λύσεων και συνεχίζει να ισχυροποιεί τη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς MAE προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:

  www.lg.com/gr

  LG MAGAZINE

  www.facebook.com/lghellas

  www.instagram.com/lg_hellas

  www.LinkedIn.com/lghellasBusinessSolutions

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Communication Effect

Μαριάνθη Μαρίφογλου

Account executive

e-mail: m.marifoglou@communicationeffect.com

τηλ: 210 6898300

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

e- mail: erietta.koukiou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500

Προηγούμενο άρθροTο ΔΣ και οι εργαζόμενοι του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης “Έρασμος” σας εύχονται καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος»