3η ημέρα του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια Basketball Summer Camp. Δηλώσεις προπονητών. βίντεο – φωτο

Με αμείωτους ρυθμούς και γεμάτο μπασκετικά πρόγραμμα, συνεχίστηκε σήμερα για τρίτη ημέρα το 1ο Basketball Summer Camp του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, που λαμβάνει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου. 

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Με τον Νίκο Οικονόμου και τον τεχνικό του team επί τω έργω, η μπασκετική γιορτή συνεχίστηκε με κύρια χαρακτηριστικά την άρτια οργάνωση και τις πολλαπλές δραστηριότητες -αθλητικές και όχι μόνο- των παιπαιδιών. Οι συμμετοχές είναι γεγονός ότι αυξάνονται προοδευτικά μέρα με τη μέρα, γεγονός που αφήνει χαμόγελα αισιοδοξίας στους διοργανωτές. Τη σημερινή ημέρα μοιράστηκαν αναμνηστικά T-shirts, ενώ παράλληλα τα παιδιά γεύτηκαν φρέσκα τοπικά φρούτα εποχής (ροδάκινα και νεκταρίνια) προσφοράς του ΑΣΟΠ Επισκοπής Νάουσας.

Είχαμε επιπλέον την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τους προπονητές – συνεργάτες του Νίκου Οικονόμου όλη αυτή την εβδομάδα. Ο coach Κώστας Σίσκος, ο υπεύθυνος ακαδημιών του ΓΑΣ Γιάννης Καραγιάννης και η γυμνάστρια Θωμαή Νάτσου, μας συστήνονται καταθέτοντας την άποψή τους για την κορυφαία καλοκαιρινή μπασκετική διοργάνωση.

Δείτε βίντεο:

Φωτογραφίες: