29 και σήμερα – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Πολλά εν ολίγοις:

Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος
  1. Ο Τσίπρας, πήγε που λέτε στο Μέγαρο Μουσικής για να μιλήσει στους συνέδρους των Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Χωρίς να έχει συναίσθηση ότι παρίσταται και μιλάει στην κορυφαία και πάνω από κόμματα βιομηχανία του τόπου, άρχισε να απειλεί  με καταστροφή αν οι Έλληνες καταψηφίσουν την κυβέρνησή του. Τα γνωστά παραμυθάκια που λέει εδώ κι εκεί…. Μόνο που εκεί ήταν άνθρωποι που ξέρουν, που ζουν την πραγματική οικονομία στο πετσί τους…. Κι έγινε ρεζίλι των σκυλιών με τις ανοησίες για έξοδο από τα μνημόνια και τα ψεύτικα οικονομικά στοιχεία που διάβαζε…

  1. Είδα πολλούς να μειδιούν με όσα έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας, άκουσα άλλους να ειρωνεύονται τις αερολογίες του. Δεν γνωρίζω πόσοι πείστηκαν όταν άκουσαν πως αν έρθει άλλη κυβέρνηση από τη δική του, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει ξανά. Ξέρω μόνο ότι η τουριστική βιομηχανία αδημονεί να απαλλαγεί από την ασχετοσύνη των υπουργών της κυβέρνησης του και του ίδιου.  Ώστε να ανασάνει.  Όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα.

  1. Κατά τα άλλα, το είδαμε κι αυτό. Ο Τσίπρας σήκωσε πάλι την παντιέρα του αντιμνημονίου κι ύψωσε τη γροθιά της επανάστασης εναντίον των δανειστών. Ποιος; Ο Αλέξης Τσίπρας. Ο άνθρωπος που υπέγραψε το τρίτο, το πιο αχρείαστο αλλά και το πιο σκληρό μνημόνιο, ξαφνικά, έναν μήνα πριν από τις εκλογές ξανάγινε αντιμνημονιακός.

            Σκέφτομαι ότι έφαγε στο κεφάλι δέκα ποσοστιαίες μονάδες αλλά δεν βρίσκει

           κάτι καινούργιο να μας πει…. Εξ ου και όσα λέει ακούγονται ως ηχώ από               κραυγές σε πλατείες και πεζοδρόμια πριν κάποια χρόνια….

  1. Ο άνθρωπος που έδωσε τα πάντα στους δανειστές για να παραμείνει στην εξουσία, τώρα τους εγκαλεί γιατί του υπενθυμίζουν πως θα πρέπει να τηρήσει αυτά που ο ίδιος υπέγραψε. Ο άνθρωπος που έφερνε συνεχώς τον άλλο απίθανο, τον Μοσκοβισί να μας λέει πόσο καλά τα κάνει ο Τσίπρας, τώρα βρίζει τον Μοσκοβισί επειδή έφτιαξε την έκθεση που ξεγύμνωσε τον Αλέξη Τσίπρα, τους τσακαλώτους και την κυβέρνηση… Το πολιτικό του αδιέξοδο είναι προφανές. Προσέρχεται στις εθνικές εκλογές χωρίς αφήγημα. Και επειδή δεν έχει αφήγημα, πρέπει να επινοήσει.  Και έτσι έγινε, στο τέλος της μνημονιακής θητείας του, αντιμνημονιακός.

Ο ορισμός της πολιτικής αγυρτείας.

  1. Ρουσφετολογική υστερία από μια κυβέρνηση οπισθοδρομική κομπανία…

            29 και σήμερα….

  1. Η απουσία των βουλευτών του ΠαΣοΚ, πλην του εκ Λακωνίας Γρηγοράκου, στην τελευταία ομιλία Βενιζέλου στη Βουλή, καταδεικνύει την παρακμή , τον φόβο και την ήττα εκλεγμένων αντιπροσώπων…

Ντροπή στους υπόδουλους κάποιας Φώφης… Σκέφτομαι ότι αυτή η κοινωνία ή ανατινάζει τα τείχη της καθυστέρησής της ή εναγκαλίζεται τον θάνατό του.

Κανένας συμβιβασμός με τον πρωτογονισμό.

  1. Εν τω μεταξύ, μπορεί η Φώφη Γεννηματά να έδιωξε από το ΠαΣοΚ τον Βενιζέλο, αλλά αντί εκείνου λανσάρει Βάνα Μπάρμπα….

Προφανώς για να γυρίσουν όσοι έχουν πάει ΣΥΡΙΖΑ….

  1. Το άλλο το μάθατε; Ο γηραιός πρώην γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου, Κατσανέβας ο τιτανοτεράστιος, κατεβαίνει στις εκλογές με τον πολιτικό τσαρλατάνο Βελόπουλο, τον συνομιλητή του Χριστού!

  1. Ερώτηση: Ο Κατσανέβας είναι εκφραστής της δραχμής και της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ! Συμφωνεί μαζί του ο μαντζουνοπιάστης Βελόπουλος; Ή κρύβει κάτι;

  1. Αληθεύει κύριε Τσίπρα; Κύριε Αποστολάκη; Κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα; Ότι προχθές, 6 Iουνίου 2019, τρεις νεαροί Τούρκοι πέρασαν τον Έβρο, και έφτασαν περπατώντας (φωτό) στο αστυνομικό τμήμα του Ισαακίου ζητώντας πολιτικό άσυλο; Κι αργότερα μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Νέου Χειμώνιου, όπου οι αστυνομικοί τους πήραν τα χρήματα και όποια χαρτιά είχαν πάνω τους, και με το ίδιο βαν το βράδυ τους μετέφεραν στον Έβρο, όπου τους παρέδωσαν σε φουσκωτό με τούρκους με πολιτικά, που τους πήραν βίαια στην άλλη όχθη; Κι ότι  ήδη τώρα βρίσκονται στα μπουντρούμια του Ερντογάν;

Ελπίζω να μη φτάσατε και σ’ αυτό το έσχατο σημείο απανθρωπιάς!

Αν δεν αληθεύει, πείτε μας που βρίσκονται τώρα οι τρεις Τούρκοι που ζήτησαν πολιτικό άσυλο;