2ο Λύκειο Αλεξάνδρειας εκδηλώσεις γαι τη μέρα του αθλητισμού-βίντεο

Επιμέλεια: Βασίλειος Σιμόπουλος
Επιμέλεια: Βασίλειος Σιμόπουλος

Πανελλήνια ημέρα του σχολικού αθλητισμού σήμερα, Δευτέρα 6 Οκτώβρη και βάση του προγράμματος που εκπονήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, τα σχολεία της πόλης μας προετοίμασαν ανάλογες εκδηλώσεις δημιουργικής και αθλητικής φύσεως . ένα επιπλέον σημείο αναφοράς της σημερινής ημέρας , αποτέλεσε το αρνητικό μήνυμα κατά του ρατσισμού : «STOP RACISM».

Δυστυχώς όμως, παρόλη τη θετική διάθεση και όρεξη που υπήρχε απ’ όλους τους συντελεστές (μαθητές και δασκάλους ) ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος και αρωγός στον όλο προγραμματισμό των δραστηριοτήτων.

Ο φακός του «ΕΜΒΟΛΟΣ¨, παρέστη στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του 2ου Λυκείου Αλεξάνδρειας, αποθανατίζοντας τις δραστηριότητες των μαθητών πάνω στο GRAFITI, στον σχηματισμό των «ανθρώπινων» γραμμάτων (STOP RACISM) αλλά κυρίως στα αθλήματα μπάσκετ, ποδόσφαιρο και βόλεϊ .

DSCN0954
Ο Λυκειάρχης του 2ου Λυκείου Αλεξάνδρειας κος Νίκος Κατσιανίδης τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενεία.

Η σχολική ημέρα έκλεισε με μουσική και τραγούδι από τους μαθητές του Λυκείου, προσφέροντας έτσι μία τελευταία ευχάριστη νότα στην ιδιαίτερη αυτή λειτουργία.

Το Βίντεο:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

DSCN09511

 

Μαθητές σε αγώνα μπάσκετ
Μαθητές σε αγώνα μπάσκετ
DSCN0955
Μαθητές και μαθήτριες παίζουν βόλεϊ
Μαθήτριες και μαθητές παρακολουθούν τις εκδηλώσεις
Μαθήτριες και μαθητές παρακολουθούν τις εκδηλώσεις

DSCN0959

και graffiti

Προηγούμενο άρθροΈτσι έγινε η τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Πέντε οι νεκροί και δεκάδες τραυματίες… Σε κρίσιμη κατάσταση δύο μικρά παιδιά! [video]
Επόμενο άρθροΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !! (σχόλιο για την ημέρα του σχολικού αθλητισμού)