1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας: Δράσεις με το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας

Για μια ακόμη χρονιά το 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας συνεργάστηκε με το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και υλοποίησε βιωματικά εργαστήρια, στο πλαίσιο προγραμμάτων του Υπουργείου Υγείας, στους μαθητές και τις μαθήτριες του.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 15/2/2024 η κ. Παπαγεωργίου Αναστασία και η κ. Αρίδα Χριστίνα και την Παρασκευή 16/2/2024 η κ. Γιαννέκα Μαρία, μαίες του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, παρουσίασαν στους μαθητές του σχολείου μας τα παρακάτω προγράμματα του Υπουργείου Υγείας για την Σεξουαλική και Αναπαραγωγική υγεία:

Για την Α΄ Γυμνασίου  «Μεγαλώνοντας αλλάζω. Τι μου συμβαίνει;»

για την Β΄ Γυμνασίου «Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση για κορίτσια και αγόρια»  και

για την Γ΄ Γυμνασίου «Οι σχέσεις στην εφηβεία – Τα δύο φύλα»

Τέλος την Παρασκευή 19/4/2024 η κ. Μουτάκη Αθανασία, κοινωνική λειτουργός, πραγματοποίησε με τους μαθητές κάθε τμήματος της Β΄ Γυμνασίου δίωρα βιωματικά εργαστήρια με θέμα το «Αλκοόλ».

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Παπαγεωργίου Αναστασία, την κ. Αρίδα Χριστίνα, την κ. Γιαννέκα Μαρία και την κ. Μουτάκη Αθανασία και ευελπιστούμε για τη συνεργασία μας σε επόμενο χρόνο.

Ο Σύλλογος Καθηγητών

και ο Διευθυντής

του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας

Προηγούμενο άρθροΠράξεις για τη Μακεδονία: Ερώτηση παραλιακό μέτωπο Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΟΠΕΚΕΠΕ: Συνεχίζονται οι διαδικασίες για τις συνδεδεμένες, ώστε οι δικαιούχοι να λάβουν τα ποσά που δικαιούνται σε επόμενη πληρωμή