1ο ΕΠΑΛ/Εργαστηριακό Κέντρο Έδεσσας – Κυκλική οικονομία

Στις 09/11/23 η Γ΄ Τάξη Αισθητικής, του 1ο ΕΠΑΛ/ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΈΔΕΣΣΑΣ, του Τομέα Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας,  με υπεύθυνη καθηγήτρια την κυρ. Λιόλιου Σ. και την κυρ. Κεχαγιά Αν., Παντζαρτζή Ε., Καμέα Ζ., θα πραγματοποιήσει Εκπαιδευτική Δράση, στο κέντρο της πόλης (Μικρά Καταρακτάκια), με θέμα: ¨ Κυκλική Οικονομία ¨ & ¨ Ανακύκλωση¨.

Οι μαθητές θα μοιράσουν σε μικρά παιδιά δωράκια που έχουν κατασκευάσει τα ίδια, χρησιμοποιώντας μόνο ανακυκλώσιμα υλικά. Η πρωτοβουλία αυτή θα συνδυαστεί με ενημέρωση των πολιτών σε θέματα κυκλικής οικονομίας και ανακύκλωσης, θέτοντας ερωτήματα και προβληματισμούς στους πολίτες σχετικά με το πως  μπορούμε να συμβάλλουμε  στην εξοικονόμηση οικονομικών πόρων και στην βιωσιμότητα του παραγωγικού μοντέλου της χώρας.

Η προσπάθεια αυτή έχει την υποστήριξη του Δήμου της πόλης, που παραχώρησε τον απαραίτητο εξοπλισμό, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Προηγούμενο άρθροΜανώλης Κεφαλογιάννης: Απαγορευτικό για το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα στην Κύπρου στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής των Τουρκογενών Κρατών
Επόμενο άρθροΠροσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της γέφυρας Bailey στη θέση Κλειδί της 5ης Επαρχιακής Οδού