«Όλοι για μια όμορφη Πόλη», Πρόσκοποι Αλεξάνδρειας

Κάθε χρόνο, κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, τα μέλη των Συστημάτων μας δίνουν ένα σημαντικό ραντεβού: τον εορτασμό της «Ημέρας Σκέψης, Προσφοράς και Φιλίας».

Πρόκειται για την ημέρα γέννησης του ιδρυτή της παγκόσμιας Προσκοπικής Κίνησης, Λόρδου Robert Baden Powell, κατά την οποία αφήνουμε τη σκέψη μας να κινηθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, γιορτάζοντας από κοινού με τους χιλιάδες φίλους, αδελφούς προσκόπους ανά την υφήλιο τη γέννηση του ιδρυτή μας και κατ’ επέκταση της προσκοπικής ιδέας. Φέτος περνάμε το μήνυμα «Ο Πρόσκοπος ζει στη φύση, με τη φύση, για τη φύση». Η ίδια η χαρά της ανακάλυψης της φύσης είναι αναντικατάστατη.

Μετά από την πρόσκληση που μας κάνανε, όσον αφορά τη δράση της δεντροφύτευσης που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του περιβαλλοντολογικού προγράμματος του Δήμου Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα του Αντιδήμαρχου Τεχνικών έργων κ. Ναλμπάντη Κωνσταντίνου, ως Πρόσκοποι Αλεξάνδρειας αποδεχτήκαμε την πρόσκληση και θα συμμετέχουμε ενεργά με τα μέλη μας στη δράση αυτή.

Σας καλούμε και εμείς με τη σειρά μας να συμμετέχουμε «Όλοι για μια όμορφη Πόλη».

Προηγούμενο άρθροΑπτόητοι οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους – Τα μπλόκα
Επόμενο άρθροΑγρότες Δήμου Αλεξάνδρειας: Ο αγώνας συνεχίζεται – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ