ΦΡΟΣΩ ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ: Απαιτείται ενεργοποίηση όλων των φορέων για την επαναλειτουργία της ΕΝΚΛΩ

 Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου συναντήθηκε τη Δευτέρα το πρωί με αντιπροσωπεία των εργαζομένων των Κλωστηρίων Ναούσης, παρουσία του γραμματέα της Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Θωμά Μάρα, ενόψει της αυριανής συνάντησης στο υπουργείο Βιομηχανίας με αντικείμενο το πάγωμα των πλειστηριασμών και την υλοποίηση του σχεδίου επαναλειτουργίας της ΕΝΚΛΩ σε Νάουσα και Κομοτηνή.

 Η βουλευτής ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων για την επικοινωνία που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Δραγασάκη και άλλους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, με σκοπό την ενεργοποίηση της δέσμευσης της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία της ΕΝΚΛΩ.

 Μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου δήλωσε τα εξής:

«Ενόψει της αυριανής σύσκεψης στο υπουργείο Βιομηχανίας είχα συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στη Νάουσα για την από κοινού δράση πάνω στο θέμα της επαναλειτουργίας της ΕΝΚΛΩ. Για την επαναλειτουργία του εργοστασίου απαιτείται η κοινή προσπάθεια όλων μας ώστε να ευοδωθεί το όλο εγχείρημα. Στην προσπάθεια αυτή απαιτείται και η ενεργοποίηση όλων των φορέων και της κοινωνίας της Νάουσας ώστε να παγώσουν οι πλειστηριασμοί, να ξεπεραστούν τα νομικά εμπόδια και να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία για την επαναλειτουργία της επιχείρησης με βάση το σχέδιο που έχουν ετοιμάσει οι εργαζόμενοι και στηρίζει η κυβέρνηση. Η επαναλειτουργία ανενεργών επιχειρήσεων εντάσσεται στον γενικότερο κυβερνητικό σχεδιασμό για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας, γι αυτό και η επαναλειτουργία της ΕΝΚΛΩ αποτελεί πρώτιστο μέλημα με σκοπό να τονωθεί η τοπική οικονομία και να βρουν δουλειά οι συμπολίτες μας».

Προηγούμενο άρθροΠλατύ: Ρευματοδοτείται το γήπεδο τένις των εργατικών κατοικιών
Επόμενο άρθροΕμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: Σχετικά με το κλείσιμο του Α.Τ. Πλατέος