Φιλικό προετοιμασίας: Αγροτικός Αστέρας Πλατέος – Μακεδονικός Πλατάνου: 1 – 2.

Απόγευμα Παρασκευής 23 Γενάρη του ’15 και η προπαραμονή της εκλογικής μάχης είχε ποδοσφαιρικό χρώμα στο Πλατύ, όπου συναντήθηκαν σε ένα άκρως ευχάριστο και ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι, ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας και η ομάδα του Μακεδονικού Πλατάνου.

Vas Sim
Γράφει ο Βασίλειος Σιμόπουλος

Ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα για τους δύο προπονητές Αργύρη Παναγιωτόπουλο του γηπεδούχου και Γιάννη Βασιλειάδη του φιλοξενούμενου συλλόγου. Ιδιαίτερα δε για τον πρώτο, μιας και ήταν το αρχικό δείγμα γραφής της νεοσύστατης ομάδας του Πλατέος, λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη των αγώνων του, την 1η Φεβρουαρίου.

 Παρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων-θυμίζουμε ότι ο Πλάτανος είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα της Α2 κατηγορίας, ενώ το Πλατύ μία ομάδα λίγων ημερών και σχετικά άπειρη-το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον και μοιρασμένο, με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους που μπήκαν με ενθουσιασμό και κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Χουσεϊνογλου (1-0!). Στην επανάληψη, η έμπειρη ομάδα του Μακεδονικού εκμεταλλευόμενη και τις πολλές αλλαγές που έγιναν, κατάφερε με τα γκολ των Γαλατσίδα και Σωτηρίου να γυρίσει το παιχνίδι σε 1-2.

Αρκετός φίλαθλος κόσμος παρακολούθησε το παιχνίδι, παρά τις σχετικά αντίξοες συνθήκες (νυχτερινός αγώνας με βροχή, εργάσιμη ημέρα), δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τη νέα ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Ραντεβού τον Φλεβάρη λοιπόν!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
DSC00277
Αγροτικός Αστέρας Πλατέος
DSC00276
Μακεδονικός Πλατάνου

DSC00298 DSC00283 DSC00291 DSC00285 DSC00281 DSC00309 DSC00324 DSC00284DSC00310

Προηγούμενο άρθροΦτιάξτε μια χρήσιμη αλοιφή με ελαιόλαδο, σπαθόλαδο και ζαμπούκο
Επόμενο άρθροΗ Ελλάδα 19η στη λίστα των πιο δυστυχισμένων χωρών του κόσμου