Τουρνουά Ακαδημιών μπάσκετ ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ – ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Βίντεο – φωτο)

Την Κυριακή 20/12/2015 η Ακαδημία Μπάσκετ Άθλος Αλεξάνδρειας ,προσκεκλημένη της Ακαδημίας των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με όλα τα τμήματά της και συμμετείχε στο τουρνουά που συνδιοργανώθηκε από τους δύο συλλόγους.

a3

Για μια ακόμη φορά εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή από τους αθλητές και τις αθλήτριες του Άθλου που μετέβησαν στη συμπρωτεύουσα τόσο με το λεωφορείο της Ακαδημίας όσο και με τα Ι.Χ. των γονέων τους.

Τα τέσσερα παιχνίδια των αγοριών αλλά και το παιχνίδι ανάμεσα στα τμήματα κοριτσιών των δύο Ακαδημιών ήταν πολύ ανταγωνιστικά, είχαν πάθος, δυνατές μονομαχίες αλλά και πολλές  όμορφες φάσεις που δημιούργησαν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες και των δύο ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ακαδημία Άθλος επισκέπτεται για δεύτερη συνεχή χρονιά τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη πράγμα που αποδεικνύει τις άριστες σχέσεις των δύο συλλόγων (εξάλλου να μην ξεχνάμε ότι ο υπεύθυνος προπονητής της Ακαδημίας της Αλεξάνδρειας κ. Αγγέλης εδώ και 22 χρόνια αποτελεί βασικότατο συντελεστή του επιτυχημένου αθλητικού προγράμματος των Εκπαιδευτηρίων).

Μετά το τέλος των αγώνων τους οι αθλητές των τριών μεγαλύτερων τμημάτων του Άθλου επισκέφθηκαν το εμπορικό κέντρο Mediterranean cosmos (συνοδεία των προπονητών τους) και πέρασαν μερικές ώρες χαλάρωσης και ψυχαγωγίας πριν επιστρέψουν στην Αλεξάνδρεια.

PC200017

Οι δύο υπεύθυνοι προπονητές των Ακαδημιών του Άθλου κ. Αγγέλης και του Μαντουλίδη κ. Κοκκινόπουλος δήλωσαν μετά το πέρας του επιτυχημένου τουρνουά:

Αγγέλης Βασίλης ( Άθλος ): «Ευχαριστούμε θερμά τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη για τη φιλοξενία και την ευκαιρία που μας έδωσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά να αγωνιστούμε απέναντι σε μια τόσο επιτυχημένη Ακαδημία. Προσπαθούμε να γεμίζουμε με παραστάσεις και εμπειρίες τα μάτια και το μυαλό των παιδιών μας και χαιρόμαστε πάρα πολύ που αυτό βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση τόσο στους αθλητές όσο και στους γονείς τους που μας εμπιστεύονται ότι πολυτιμότερο έχουν. Θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη την προσπάθεια που κάνουμε για την βελτίωση των αθλητών μας σε όλους τους τομείς. Καλές γιορτές σε όλους.»

Κοκκινόπουλος Σωτήρης (Μαντουλίδης ): «Χαρήκαμε πάρα πολύ που η Ακαδημία Άθλος μας επισκέφθηκε και φέτος  και συνδιοργανώσαμε αυτό το επιτυχημένο τουρνουά. Αυτές οι εκδηλώσεις βοηθούν πολύ στην εξέλιξη των αθλητών και τους προσφέρουν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες. Θέλω να συγχαρώ την Ακαδημία Άθλος που μόλις σε δυόμισι χρόνια έχει καταφέρει να παρουσιάσει αυτό το αξιοζήλευτο έργο. Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο.»

 Η επόμενη εξόρμηση για την Ακαδημία Άθλος είναι προγραμματισμένη πάλι για τη Θεσσαλονίκη στις 31/ 1/2016,αυτή τη φορά φιλοξενούμενη της ιστορικής ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ  στο πολύ όμορφο και γεμάτο από Μπασκετικές στιγμές  γήπεδο του Ιβανωφείου.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες:

a4a3a2a5a1a8a6PC200041a7a9PC200005aa3PC200009PC200017PC200034PC200018PC200033

Προηγούμενο άρθροΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει που πηγαίνουν τα χρήματα από την αύξηση των εισφορών υπέρ του ΕΟΠΥΥ”
Επόμενο άρθροΧειμερινό Ηλιοστάσιο: Σήμερα Τρίτη 22 Δεκ. θα είναι η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου