ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Ευχαριστήριο

Πιστοί στο ραντεβού μας και στην προσπάθεια να αναδείξουμε το ποδόσφαιρο στις αναπτυξιακές ηλικίες αλλά και την πόλη μας την ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, πραγματοποιήσαμε και φέτος με τεράστια επιτυχία το ετήσιο τουρνουά αναπτυξιακού ποδοσφαίρου ‘ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ’.

Στην εκδήλωσή μας συμμετείχαν  40 και πλέον ακαδημίες (ΠΑΕ ΠΑΟΚ,ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ,  ΑΚΑΔ. ΚΟΥΔΑ, ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ, ΑΚΑΔ.ΚΟΥΗ, ΠΑΟΝΕ,ΛΑΡΙΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ κ.λ.π ), και αγωνίστηκαν στο διήμερο, πάνω από 2000 παιδιά.

Αυτό το τεράστιο εγχείρημα, με το μέγεθός του και τα υψηλά στάνταρ σε οργανωτικό επίπεδο που είχαμε θέσει, δε θα μπορούσε να εκτελεστεί και υλοποιηθεί  χωρίς την αρωγή και συμπαράσταση κάποιων ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Θα θέλαμε γι’ αυτό να ευχαριστήσουμε όλους τους παρακάτω :

Το Δήμαρχο και τη Δημοτική αρχή στο σύνολό της.

Τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, που εργάστηκαν εθελοντικά και ξεπέρασαν τον εαυτό τους στη διάρκεια του διήμερου, και οι περισσότεροι ανήκουν στην ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , γονείς, φίλοι, νεαροί αθλητές μας κ.λ.π.

Τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, και τους γιατρούς μας Ματόπουλο Νίκο και τον Πουρλιοτόπουλο Γρηγόρη για την κάλυψη στην παροχή πρώτων βοηθειών.

Τους φαρμακοποιούς μας Παράσχου Κίμων και  Δαυίδη Χάρη για την παροχή φαρμακευτικού υλικού.

Τους  χορηγούς μας για την οικονομική τους υποστήριξη.

Την εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΑΝΤ.Θ.ΚΑΡΑΝΙΚΑ Α.Ε. για τη χορηγία των κυπέλων του τουρνουά.

Και τέλος όλες τις Ακαδημίες που συμμετείχαν ανταποκρινόμενες στο κάλεσμά μας.

Προηγούμενο άρθρο16.000 τόνοι ροδάκινα προς απόσυρση για χυμοποίηση και μαρμελάδα
Επόμενο άρθροΟι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και το Τμήμα Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ συγχαίρουν τον Φίλιππο Βέροιας.