Τελικά τι υπάρχει… Ευρωπαϊκή Ένωση ή Γερμανική τυραννία;

Με μια κίνηση αιφνιδιασμού η ΕΤΚ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) ανακοίνωσε ότι από τις 11 Φεβρουαρίου δεν θα δέχεται ως ενέχυρα ελληνικά ομόλογα. Αυτή η κίνηση που υποκρύπτει την απειλεί έλλειψης ρευστότητας, αποτελεί ανεπαίσχυντο και κατάπτυστο εκβιασμό εναντίον του Ελληνικού λαού.

KaroDhm
Γράφει ο Δημήτρης Καρούσης

Ποιος άραγε να κρύβεται πίσω από αυτόν τον εκβιασμό που σκοπό έχει να σύρει την νέα Ελληνική κυβέρνηση σε μια δεύτερη οικονομική υποταγή άνευ όρων; Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ηχηρούς τίτλους σπουδών για να το καταλάβει. Η Γερμανική κυβέρνηση με το ανθελληνικό δίδυμο Μέρκελ – Σόϊμπλε, επιθυμώντας να ρουφήξει και την τελευταία σταγόνα αίματος της Ελλάδας επέβαλε υποχθόνια στην ΕΚΤ να μην δέχεται ως ενέχυρα ελληνικά ομόλογα.

Μέρκελ και Σόϊμπλε κατάφεραν να εγκαθιδρύσουν μέσα στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ένα είδος Γερμανικής τυραννίας καταργώντας κάθετα και ουσιαστικά την αλληλεγγύη των κρατών που αποτελούν  την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ότι δεν πέτυχε ο Χίτλερ με τα όπλα αποπειράται να το πραγματοποιήσει το δίδυμο της τυραννίας Μέρκελ – Σόϊμπλε με την οικονομική καταστροφή των λαών της Ευρωπαϊκή Ένωσης.

Τον Χίτλερ βέβαια τον σταμάτησε ενωμένη η υπόλοιπη ανθρωπότητα, κάτι που επιβάλλεται να κάνει και πάλι, μια που ο κίνδυνος ελλοχεύει από το ίδιο γεωγραφικό μήκος και πλάτος.

Από την άλλη πλευρά τα ίδια με την Ελλάδα βιώνει η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία. Μήπως ήρθε η ώρα να συνασπιστούν τα δεινοπαθούντα αυτά κράτη κατά του δίδυμου Μέρκελ – Σόϊμπλε; Ίσως να ακολουθήσει και η Γαλλία γιατί η οικονομία της κινδυνεύει άμεσα από την Γερμανική αδηφαγία.

Οι πράξεις των ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΣΤΩΝ Μέρκελ – Σόϊμπλε οδηγούν σε σχίσμα την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία ιδρύθηκε για την ευημερία των συνασπισμένων κρατών και λαών και όχι για τον τοκογλυφικό πλουτισμό της Γερμανίας. Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι αρρωστημένοι γερμανοί ηγέτες αιματοκύλισαν δύο φορές την ανθρωπότητα για την κυριαρχία στην Ευρώπη, αλλά απέτυχαν. Ευχόμαστε να αποτύχουν και για τρίτη φορά αρκεί να ξεσηκωθούν οι καταπιεσμένοι λαοί.

Προηγούμενο άρθροΟμάδας Δράσης & Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας – ανακυκλώνει υπέρ κοινωνικού παντοπωλείου
Επόμενο άρθροΤραγωδία στα τούνελ Βέροιας – Κοζάνης. Έκαναν γάμο και η νύφη μαζί με άλλους δύο έχασαν την ζωή τους