Σύσκεψη υπό τον κ. Κ. Καλαϊτζίδη για τη λειτουργία των Κέντρων Συγκέντρωσης ροδάκινων και νεκταρινιών

Ενημερωτική σύσκεψη, με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Κώστα Καλαϊτζίδη για τη λειτουργία των Κέντρων Συγκέντρωσης ροδάκινων και νεκταρινιών.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18/07/2015, με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Κώστα Καλαϊτζίδη, ενημερωτική σύσκεψη για τη λειτουργία των Κέντρων Συγκέντρωσης ροδακίνων και νεκταρινιών στην Π.Ε Ημαθίας.

kalaitz

Στην σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Ημαθίας, ενημερώθηκαν οι εμπλεκόμενοι τοπικοί φορείς( Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας, ΕΚΕ, Επιμελητήριο Ημαθίας, Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Ημαθίας και ιδιωτικές επιχειρήσεις) για την εγκύκλιο 422/2015/ 25 -6 – 2015 του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας που αφορά τη λειτουργία των Κέντρων Συγκέντρωσης ροδάκινων και νεκταρινιών.

Σύμφωνα με την προαναφερθείσα εγκύκλιο, η συγκέντρωση ροδάκινων και νεκταρινιών πρέπει να γίνεται σε χώρους που πληρούνται οι προϋποθέσεις που τίθενται στη νομοθεσία.

Καλούνται όσοι ασχολούνται με τη συγκέντρωση ροδάκινων και νεκταρινιών να λάβουν γνώση της σχετικής νομοθεσίας και να υποβάλουν αίτηση στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Ημαθίας.

Προηγούμενο άρθροΑπόδοση του Πολυθάλαμου Λαξευτού Τάφου της Πέλλας στο κοινό στις 22 Ιουλίου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας
Επόμενο άρθροΔελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων που απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς