Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας & Περιχώρων: Πρόσκληση – Ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και Περιχώρων θα πραγματοποιήσει μονοήμερη προσκυνηματική επίσκεψη την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σερρών.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7 το πρωί από το Δημαρχείο Αλεξάνδρειας με σκοπό την έγκαιρη άφιξη στο Μοναστήρι για τον εκκλησιασμό των προσκυνητών. Θα ακολουθήσει ενημέρωση στη Μονή για τα ιστορικά της στοιχεία.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Οχυρό ΡΟΥΠΕΛ στη Γραμμή Μεταξά όπου θα ενημερωθούμε για τα γεγονότα του πολέμου εναντίον των Γερμανών τον Απρίλιο του 1941. Θα επισκεφτούμε κατόπιν τη Λίμνη Κερκίνη όπου θα γευματίσουμε στο κατάστημα «ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ» και μετά το γεύμα θα επισκεφτούμε τη Λίμνη Δοϊράνη.

ΙΜ Τιμιου Προδρομ σερρεςΗ τιμή συμμετοχής είναι δέκα (10) Ευρώ κατ’ άτομο. Η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής στην επίσκεψη είναι η 18η Ιουνίου 2016.

Όσα μέλη και φίλοι του Συλλόγου  με τις οικογένειές τους επιθυμούν να λάβουν μέρος στην επίσκεψη αυτή παρακαλούνται να το δηλώσουν έγκαιρα στον Πρόεδρο , στον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου ή στον έφορο Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου στα τηλέφωνα που βρίσκονται στο κάτω μέρος του εγγράφου.

Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά της δήλωσης συμμετοχής και καταβολής του αντίτιμου. Μέσο μεταφοράς θα είναι λεωφορείο 50 θέσεων.

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                   ΑΓΙΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Πρόεδρος ……………………..…6944445115

ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ Αντιπρόεδρος ……………………6972457012

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  Έφορος Δημ. Σχέσεων ..6943135149

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ……………….………………………………2333503416

Φωτογραφία από : http://www.timiosprodromos.gr

Προηγούμενο άρθροΕρώτηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου και της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την φέτα
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια – Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, η πρώτη προπόνηση για τον Α.Σ.Α Ζέφυρο.