Συνέντευξη τύπου της ΚΕΔΑ για τον εορτασμό των Χριστουγέννων στην πόλη. (φωτό-βίντεο)

Bill ok a1
Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Οργανωμένη συνέντευξη τύπου στο χώρο των γραφείων της παραχώρησε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου

Αλεξάνδρειας, δια στόματος του προέδρου κ. Στέφανου Δελιόπουλου και του αντιπροέδρου κ. Μανόλη Σταυρή.

DSC04099Το θέμα για το οποίο ενημερώθηκαν με λεπτομέρεια τα ΜΜΕ της περιοχής, ήταν η οργάνωση και ο σχεδιασμός των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων, από τον δήμο Αλεξάνδρειας.  Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Δελιόπουλος, το φετινό άνοιγμα εξόδων ανέρχεται στις 14 – 15.000€ αρκετά οικονομικά σχετικά με τον αριθμό ημερών των εκδηλώσεων. Αρκετές οι καινοτομίες που θα επιχειρηθούν στα φετινά σκηνικά της εορταστικής πόλης:

1. Το παγοδρόμιο φέτος δεν θα φέρει σκέπαστρο, βάσει της ενημέρωσης από τη νέα επιχείρηση που θα το αναλάβει. Η συμφωνία περί φθηνότερου εισιτηρίου από πέρυσι είναι δεδομένη.

2. Θα υπάρξει τρενάκι για τα παιδιά και ένας μεγάλος χώρος καλυμμένος με τέντα που θα φιλοξενεί παιχνίδια ως λούνα παρκ.

   3. Τα ξύλινα σπιτάκια θα είναι πέντε (5) στον αριθμό: το ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη, το Face Painting, οι χειροτεχνίες, η αφήγηση παραμυθιών και οι κατασκευές, θα είναι τα κεντρικά θέματα του καθενός.

4. Επιπλέον θα υπάρχει το Bazaar με πολλές εκπλήξεις.

  5. Πλήθος ακόμη εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους όπως κουκλοθέατρο, καραγκιόζης, χορευτικά σχολών μπαλέτου και άλλα πολλά θα ομορφύνουν τις γιορτινές μέρες  των Χριστουγέννων.

Δείτε τη συνέντευξη τύπου παρακάτω, μέσα από εικόνες και βίντεο:

 

 

Προηγούμενο άρθροΕΦΕΤ: Προσοχή, ανάκληση φρέσκων ζυμαρικών (ravioli) με γέμιση κολοκύθας
Επόμενο άρθροΕΦΕΤ: Αντιποίηση αρχής και προσπάθεια εξαπάτησης επιχειρήσεων τροφίμων