Συνέντευξη Τύπου Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας

Τον απολογισμό των μέχρι τώρα πεπραγμένων της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρειας έκανε ο πρόεδρος κος Κυτούδης Μόσχος και τα μέλη της κκ. Κιρκιλιανίδης ,Ράπτης.

Ο πρόεδρος της επιτροπής ανέφερε ότι επί των ημερών του πληρώθηκαν όλα τα χρέη της προηγούμενης διοίκησης με ποιο σημαντικό την καταβολή στον ΟΤΕ ποσού 93.000 για την εξόφληση των λογαριασμών των σχολικών μονάδων.

Ακόμα ανέφερε ότι πληρώθηκαν όλα τα χρέη στους προμηθευτές, στο ΙΚΑ τα οποία ξεπερνούσαν τα 40000 ευρώ ενώ αγοράστηκαν φωτοτυπικά μηχανήματα για όλα τα  σχολεία και δόθηκαν υπολογιστές σε δημοτικά και νηπιαγωγεία.

Επίσης καθιερώσαμε το πρωτόκολλο παραλαβής πετρελαίου θέρμανσης. Το πετρέλαιο παραλαμβάνεται με την παρουσία του Διευθυντή, δασκάλων, του προέδρου του τοπικού Συμβουλίου ούτως ώστε να παραλαμβάνεται η ποσότητα που έχει παραγγελθεί  και στη συνέχεια να πληρώνεται ο προμηθευτής. Νομιμοποιήθηκαν κάποια σχολικά κτήρια τα οποία δεν διέθεταν οικοδομικές άδειες ενώ σε πολλά σχολεία έγιναν έργα συντήρησης και ανακαίνισης των βοηθητικών χώρων.

Τέλος ανέφερε ότι θα καταβληθεί προσπάθεια να γίνει σωστή διαχείριση των πόρων που διατίθενται για τα σχολεία της Α/βάθμιας εκπαίδευσης να υπάρχει επάρκεια πετρελαίου για την λειτουργία των κεντρικών θερμάνσεων των σχολικών μονάδων ενώ συγχαίρει τους Διευθυντές των Σχολείων για την προσπάθεια που καταβάλλουν  για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων

Δείτε στο βίντεο την συνέντευξη:

Προηγούμενο άρθροΝα προσέχετε τα παιδιά σας όταν σερφάρουν στο ιντερνέτ – Νέα υπόθεση πορνογραφίας ανήλικης
Επόμενο άρθροΓΑΣ Αλεξάνδρεια ΠΡOMINI: Φιλικό παιχνίδι με GBA Γιαννιτσών (φωτό)