Συμμετοχή της Ακαδημίας μπάσκετ Άθλος Αλεξάνδρειας στο 1ο διεθνείς τουρνουά Μίνι μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη

Μια ιδιαίτερα τιμητική πρόταση έφτασε στα γραφεία του Άθλου στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας.

Κλήθηκε να συμμετάσχει στο 1ο διεθνές τουρνουά Μίνι Μπάσκετ που θα διοργανωθεί στη χώρα μας με ομάδες υψηλού επιπέδου από την Σερβία , τα Σκόπια αλλά και από τον Ελληνικό χώρο (π.χ. Άρης Θεσσαλονίκης).

Τα παιχνίδια θα γίνουν την Παρασκευή 06/05 και το Σάββατο 07/05 στο κλειστό γυμναστήριο του Εύοσμου με ομάδες αθλητών γεννημένων το έτος 2005.

Το συγκεκριμένο τουρνουά πραγματοποιείται μέσα από τον προγραμματισμό και την μεθοδολογία της Σερβικής σχολής Μπάσκετ που έχει να επιδείξει πλειάδα τέτοιων φεστιβάλ μπάσκετ που στόχο έχουν να παιχτεί ελεύθερα το παιχνίδι από τα παιδιά χωρίς σκορ και σκοπιμότητες που πηγάζουν από το αποτέλεσμα.

Σε αυτό το πνεύμα θα βραβευτούν με  αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα όλοι οι συμμετέχοντες.

Στο πρόγραμμα του Τουρνουά υπάρχει ακόμη ένα σεμινάριο προπονητών, όπως και η πραγματοποίηση μιας υποδειγματικής προπόνησης μικρών ηλικιών από τους προπονητές του αναπτυξιακού προγράμματος της Σερβικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ακαδημία Άθλος από την Αλεξάνδρεια να επιλεγεί να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο τουρνουά και αποδεικνύει πως ο προγραμματισμός της και η πλούσια δραστηριότητα της αναγνωρίζεται πλέον και εκτός της περιφέρειας της.

 

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα εκδηλώσεων μνήμης γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου – Μάϊος 2016
Επόμενο άρθροΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ FESTIBAL MINI BASKET ΔΑΚ ΕΥΟΣΜΟΥ