Στο πλευρό των αγροτών και κτηνοτρόφων ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης

Στο πλευρό των αγροτών και κτηνοτρόφων, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα τους, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης

Στην συγκέντρωση των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Ημαθίας στον κόμβο της Κουλούρας, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Κώστας Καλαϊτζίδης, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα τους, έναντι της επιχειρούμενης ασφαλιστικής και φορολογικής εξόντωσης τους.

kal1

Ο κ.αντιπεριφερειάρχης μετέφερε στους συγκεντρωμένους την συμπαράσταση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, λόγω του ότι βρισκόταν εκτός Ελλάδας. «Οφείλει η κυβέρνηση πάρει πίσω τα μέτρα που  εξισώνουν τις ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών με αυτές του ΙΚΑ, όπως επίσης και να αναιρέσει την φορολογική εξόντωση τους, μέσω της αύξησης της προκαταβολής φόρου και της φορολογικής κλίμακας.

kal3

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας στηρίζουν τον μόνο παραγωγικό τομέα της χώρας μας, που φέρνει συνάλλαγμα στον τόπο μας.  Χρειάζονται στήριξη λοιπόν στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν και όχι περαιτέρω μέτρα που θα τους αναγκάσουν να φύγουν από τα χωράφια και τους βοσκότοπους» τόνισε σε δήλωση του ο κ. Καλαϊτζίδης.

Προηγούμενο άρθροΤο νομοσχέδιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς
Επόμενο άρθροΚινητοποίηση αγροτών στον κόμβο Κουλούρας – Αγώνας για επιβίωση –Βίντεο –