Σήμερα στο DENSO στον Λουδία σε μοναδικό live, ο Μιχάλης Κακέπης! (Συνέντευξη)

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος & Στέλιος Νίκας

Ο σπουδαίος έντεχνος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μιχάλης Κακέπης με την μουσική παρέα του, ανηφορίζει από την Αθήνα στην περιοχή μας για ένα και μοναδικό live σήμερα Σάββατο 16/4, στο DENSO BAR στον Λουδία.                                                              mixalis_kakepis

nyxtes_ygres_3Ο έντεχνος και ροκ καλλιτέχνης,  έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από τα soundtrack κομμάτια του της πολύ επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤΕΝΝΑ «Δούρειος  Ίππος», αλλά και ως θεμελιωτής μαζί με τους αδερφούς Κατσημίχα της ιστορικής μουσικής σκηνής «Ο Σταυρός του Νότου» στην Αθήνα.

Θα συνοδεύεται από τη βιρτουόζικη κιθάρα του Κίμωνα Πολάτου (γιο του παλαιού ηθοποιού Τόλη Πολάτου), καθώς και του ..δικού μας ταλαντούχου κιθαρίστα Σωτήρη Μπακιρτζή.

Κέφι, γνήσια ποιοτική διασκέδαση, αλλά κυρίως χιούμορ και χαμόγελο μας υπόσχονται ο Μιχάλης και η παρέα του, εγγύηση για ένα όμορφο Σαββατόβραδο που θα σας μείνει αξέχαστο.

kakelis2

Η κάμερά μας υποδέχτηκε τη μουσική παρέα χθες βράδυ στο DÉJÀ VU των αδερφών Καρκάρα στα Τρίκαλα, απ’ όπου και η παρακάτω συνέντευξη:

.

0497312001323038915DOURIOS-IPPOS-coverkakelis3

Προηγούμενο άρθρο2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Γιορτή σαν παραμύθι!
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ