Πρωτάθλημα Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ: ΓΑΣ Αλεξάνδρεια – ΑΟΚ Αιγινιακός, το ντέρμπι της αγωνιστικής

bil2
Επιμέλεια: Βασίλειος Σιμόπουλος

 Το ενδιαφέρον πρωτάθλημα μπάσκετ της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ συνεχίζεται και αυτό το Σάββατο στα γήπεδα της Κεντρικής Μακεδονίας και το ενδιαφέρον φτάνει στο κατακόρυφο σχεδόν για όλες τις ομάδες, σε κορυφή και ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

DSC02230
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

  Αναμφίβολα το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής αποτελεί το ζευγάρι μεταξύ ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – ΑΟΚ Αιγινιακού. Εκτός από τη δεδομένη ποιότητα των δύο «μονομάχων», υπάρχει και το έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και των δύο για την όσο γίνεται ευνοϊκότερη κατάληψη θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, πριν την τελική είσοδο στα play offs.

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν και ο 3ος της βαθμολογίας ΓΑΣ Αλεξάνδρεια θέλει μέχρι το φινάλε να κάνει το απόλυτο νικών καταλαμβάνοντας τελικά τη 2η θέση, αφού τα δύο ντέρμπι με Αιγίνιο και Νάουσα τα έχει εντός έδρας, ενώ εκτός παίζει με Σκύδρα (βατός αντίπαλος) και τέλος με την αδιάφορη Αριδαία. Ο Αιγινιακός καίγεται σίγουρα περισσότερο για τη νίκη γιατί οριακά είναι εντός τετράδας αυτή τη στιγμή (4ος στη βαθμολογία), αλλά ακολουθούν δύο σούπερ ντέρμπι διαδοχικά τις επόμενες αγωνιστικές, με Αλεξάνδρεια εκτός και με το αήττητο και πρωτοπόρο Πολύκαστρο στο Αιγίνιο. Με δύο ήττες για την ομάδα της Πιερίας, στη μάχη της τετράδας ξαναμπαίνει ο πάντα υπολογίσιμος ΑΟΚ Βέροιας που καιροφυλακτεί και σίγουρα έχει πιο βατό πρόγραμμα.

DSC02232-1024x576
ΑΟΚ Αιγινιακός

Όλες οι παραπάνω παράμετροι οδηγούν στην προσμονή ενός πολύ ενδιαφέροντος παιχνιδιού και από τις δύο ομάδες, το Σάββατο 14/3/2015 και ώρα 18:00, στο κλειστό γήπεδο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας.

Καλούνται λοιπόν όλοι οι Αλεξανδρινοί φίλαθλοι να δώσουν το βροντερό παρόν ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας της πόλης μας για διάκριση και διεκδίκηση της ανόδου στην επόμενη κατηγορία.

basket1
1

basket22

Σημείωση: Οι 2 φωτογραφίες που παραθέτονται είναι από το νικηφόρο αγώνα της Αλεξάνδρειας μέσα στο Αιγίνιο (61-74), την 8η αγωνιστική (29/11/14) του α΄ γύρου.

 

Προηγούμενο άρθροΤροχαία δυστυχήματα : Αποτελούν την δεύτερη αιτία θανάτου στις ηλικίες 5 έως 14 χρόνων
Επόμενο άρθροΔράσεις εικονικής επιχείρησης Γυμνασίου Πλατέος PALP BEAUTY