ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΡΑΧΟΥ: Ανακοίνωση

Συναινώντας με κάθε υγιή νου του Φίλαθλου κόσμου του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου καταδικάζουμε σύσσωμοι η διοίκηση της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου τα  επεισόδια του Σάββατου στην Έδρα της ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Είναι απορίας άξιο σε έναν Ποδοσφαιρικό Αγώνα χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον με απολυτά φιλική διάθεση από την πλευρά μας να επικρατήσει τελικά η επιδιωκόμενη από ημέρων υποτιμητική στάση λίγων Ανθρώπων της ΑΕ Αλεξάνδρειας απέναντί μας .

Η Ποντιακή Νεολαία Αράχου είναι μια ομάδα που εδώ και 22 Αγωνίστηκες στην Α1 δεν δημιούργησε κανένα απολυτός πρόβλημα σε κανένα Γήπεδο .

Ως οικοδεσπότες στο Χωριό μας είμασταν και θα είμαστε παράδειγμα προς μίμηση και σε καθε παρουσία μας ως φιλοξενούμενοι τιμήσαμε και θα τιμάμε τον Αντίπαλο μας .

Επίσης ως παράδειγμα προς μίμηση θα συνεχίσουμε να έχουμε Εξαιρετικές φιλικές σχέσεις με όλα τα Ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού μας και ιδιαίτερα του Δήμου μας .

Η ΑΕ Αλεξάνδρειας θα μπορούσε να είναι ο Μεγάλος Αδελφός όλων των Ερασιτεχνικών Ομάδων  του Δήμου μας, να είναι το όνειρο των νέων Ποδοσφαιριστών του Ρουμλουκιού να αγωνιστούν σε αυτήν .

 Δύστυχος όμως  ουδείς εξ ορισμού κατάλληλος .

Στην Ποντιακή Νεολαία Αράχου απολαμβάνουμε το Παιχνίδι που λέγετε Ποδόσφαιρο , και θα συνεχίσουμε να το απολαμβάνουμε ως μια οικογένεια .

Καταδικάζουμε και επικρίνουμε για ακόμα μια φορά τις βιαιοπραγίες στους Αγωνιστικούς χώρους και ευχόμαστε να είναι η τελευταία έδρα αυτή της Αλεξάνδρειας που είδαμε τέτοια γεγονότα .

Προηγούμενο άρθροΣχοινάς: Διακοπή νερού στον Σχοινά σήμερα
Επόμενο άρθροΗ Ημαθιώτικη «βιομέ»- Η πρόκληση είναι μπροστά