Πολιτιστικός Σύλλογος Κοπανού «Η ΜΙΕΖΑ»: Χορευτική παράδοση του Καρς

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Η ΜΙΕΖΑ» είχε την χαρά και ταυτόχρονα την τιμή να συμμετάσχει, στις 7 και 8 Μαΐου, στην πιο σημαντική εκδήλωση του ποντιακού χώρου, η οποία διοργανώνεται από την Ένωση Ποντίων Σουρμένων.

Το Σάββατο και μπροστά σε πλήθος κόσμου, που ξεπερνούσε τις 5.000, το τμήμα παραστάσεων του συλλόγου παρουσίασε την και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, τους οποίους και ενθουσίασαν με την άψογη εμφάνιση τους. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε ποντιακό γλέντι, όπου τα παιδιά, τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου διασκέδασαν με την ψυχή τους συνοδεία άφθονων χαψίων και κρασιού.

Την Κυριακή τα παιδιά συμμετείχαν στο ταφικό έθιμο που διοργανώνει εδώ και χρόνια η Ένωση Ποντίων. Η αποστολή ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής λίγο μετά το μεσημέρι κουβαλώντας τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτή την σημαντική εκδήλωση.

Το Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελε να συγχαρεί όλα τα παιδιά για την άψογη πραγματικά εμφάνιση τους καθώς και τον καθ’ ύλην υπεύθυνο χοροδιδάσκαλο μας κ. Γιώργο Κασαμπαλίδη για την προετοιμασία του τμήματος. Ευχόμαστε από καρδιάς να ακολουθήσουν κι άλλες πολλές τόσο επιτυχημένες παραστάσεις.

Προηγούμενο άρθροΕμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – Δ.Σ.
Επόμενο άρθροΑγώνες Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας μεταξύ των μαθητών των Λυκείων – Αποτελέσματα