«Ποιος θα τη σταματήσει;» Άρης Παλαιοχωρίου – ΑΕ Αλεξάνδρειας: 0 – 2 (φωτογραφίες και βίντεο)

  Ούτε στο Παλαιοχώρι δεν σταμάτησε το «εξπρές» της Αλεξάνδρειας, όπου κέρδισε τον τοπικό Άρη με 2 – 0.

Bill new bear
Ρεπορτάζ: Βασίλειος Σιμόπουλος
DSC01181
Άρης Παλαιοχωρίου

 

Η ΑΕ Αλεξάνδρειας φάνηκε πιο έμπειρη και διαχειρίστηκε με «επαγγελματικό τρόπο» το γειτονικό ντέρμπυ από τον ισχυρό γηπεδούχο, καθαρίζοντας το ματς μέσα σε πέντε λεπτά με δύο γκολ του Αναστάση στο 20΄ και 25΄. Στην επανάληψη παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων το σκορ δεν άλλαξε. Το αποτέλεσμα αυτό, σε συνάρτηση με την έκπληξη της νίκης της Ακαδημίας Βέροιας μέσα στο Νησί, φέρνει την ΑΕ Αλεξάνδρειας μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το κουίζ που δημιουργείται πλέον είναι ένα: «Ποιος θα σταματήσει την ΑΕ Αλεξάνδρειας;»

DSC01180
ΑΕ Αλεξάνδρειας

 

Σε δηλώσεις του ο τεχνικός του Άρη Παλαιοχωρίου Δ. Πρίντζιος, χαρακτήρισε πρόκληση το σημερινό παιχνίδι για την ομάδα του, η οποία θέλησε να βάλει δύσκολα στην πρωτοπόρο και να προηγηθεί στο σκορ, αλλά δεν τα κατάφερε  λόγω τύχης. Έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιχτών του οι οποίοι προσπάθησαν σε ένα δύσκολο τερέν και απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος πήρε τη νίκη χωρίς να δημιουργήσει ιδιαίτερες ευκαιρίες.

DSC01182

Από την πλευρά των νικητών, ο αμυντικός Νικ. Αποστολόπουλος δήλωσε: «Σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι η ομάδα μου ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια, φάνηκε πιο ομοιογενής και δεμένη ως σύνολο και με την ποιότητά της πέρασε  από μία πολύ δύσκολη έδρα. Ως τώρα έχουμε δείξει και ψυχικές αρετές σε παιχνίδια που μείναμε πίσω στο σκορ και καταφέραμε να τα γυρίσουμε».

Οι παραπάνω δηλώσεις παρόλο που συντελέστηκαν οπτικοακουστικά (on camera), για τεχνικούς λόγους είναι αδύνατη η προβολή τους.

      Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το ντέρμπι, καθώς ακόμη φάσεις και τα δύο γκολ που σημειώθηκαν στο εκτενές βίντεο που ακολουθεί.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

DSC01179 DSC01183 DJI01382 DSC01188 DSC01191 DJI01386 DSC01202 DSC01192

Προηγούμενο άρθροΚαι αύριο Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου θα παραμείνει κλειστό το Γυμνάσιο – Λύκειο Μελίκης
Επόμενο άρθροΒόλεϊ Γυναικών ΓΑΣ Αλεξάνδρεια – Μίλων Γιαννιτσών: 1-3 σετ