Πλημμύρισε το χωριό Αγία Τριάδα από την χθεσινή ισχυρή νεροποντή. Κόπηκε η κυκλοφορία προς Μελίκη. Βίντεο

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Η χθεσινή ισχυρή νεροποντή που έπληξε και τον νομό μας, άφησε καταστροφή και πόνο στο πέρασμά της. Πολλές περιοχές του Δήμου Αλεξάνδρειας πλημύρισαν και άλλες την γλύτωσαν στο παραπέντε.

Untitled-1aaaart
Η περιοχή με κόκκινο που έπεσε η περισσότερη νεροποντή

   Το χωριό Αγία Τριάδα της Δημοτικής Ενότητας Μελίκης και η περί αυτού περιοχή δέχθηκε μεγάλο και ισχυρό όγκο βροχής με αποτέλεσμα να πλημυρίσουν σπίτια και αγροτικές εκτάσεις. Ο επαρχιακός δρόμος Κυψέλης – Μελίκης που διέρχεται μέσα από την Αγία Τριάδα πλημύρισε με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η κυκλοφορία των οχημάτων.

Untitled-1gggggg
Στην πληγείσα περιοχή έσπευσαν αμέσως ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κος Κώστας Καλαϊτζίδης και η περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας κα Νίκη Καρατζιούλα για να συντονίσουν την κατάσταση.

   Στην πληγείσα περιοχή αργά το βράδυ έφτασαν ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κος Κώστας Καλαϊτζίδης και η περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας κα Νίκη Καρατζιούλα για να συντονίσουν την κατάσταση.

     Κάποιος που τάχθηκε να υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο θα πρέπει να σκύψει με υπευθυνότητα στα προβλήματα της κοινωνίας, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές για να μην ξαναπεριέλθει η πληγείσα περιοχή σε παρόμοιες καταστάσεις.

     Επίσης αργά το βράδυ στο χωριό Σταυρός κλήθηκε η αστυνομία και η Πυροσβεστική επειδή μια κατοικία πλημύρισε ενώ το ύψος του νερού εντός της ξεπερνούσε τους τριάντα πόντους.

DJI01228 DJI01240 DJI01233 DJI01220

Προηγούμενο άρθρο10 λόγοι για να τρώτε ένα μήλο την ημέρα
Επόμενο άρθροΓυμνάσιο-Λύκειο Πλατέος: Συνεχίζουν την κατάληψη του σχολείου τους οι μαθητές και αύριο Δευτέρα.