Πλατύ. Οι λακκούβες στους δρόμους του Πλατέος παραμένουν και αποτελούν τεράστιο πρόβλημα.

   P1020256

  Πριν από λίγες μέρες γράψαμε για τις λακκούβες στους δρόμους του Πλατέος που παρέμειναν από το μεγάλο έργο της αποχέτευσης.  Οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί άρχοντες διατυμπάνιζαν και διατυμπανίζουν ότι έχουν όρεξη για δουλειά. Τους δίνεται λοιπόν η ευκαιρία να αποδείξουν τα λεγόμενά τους αρχίζοντας να δείχνουν το πραγματικό ενδιαφέρον τους  λύνοντας  αυτού του είδους τα προβλήματα.

FOTIS-OK1XXX
Ο πρώην δήμαρχος Φώτης Δημητριάδης είχε προνοήσει και γι αυτό ενήργησε ώστε να υπάρχει σήμερα στον Δήμο Αλεξάνδρειας συμβασιοποιημένη προμήθεια ασφαλτομίγματος αξίας πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000€)

     P1020259

Από ότι φαίνεται ο επερχόμενος χειμώνας θα είναι βαρύς, με αποτέλεσμα αν παραμείνουν οι λακκούβες στο Πλατύ ή σε όποιο άλλο δημοτικό διαμέρισμα υπάρχουν, τότε τα προβλήματα θα είναι μεγάλα και σύνθετα. Φανταστείτε τώρα να πέσει χιόνι και τα εκχιονιστικά μηχανήματα να προσπαθούν να καθαρίσουν τους δρόμους με τις λακκούβες… Είναι βέβαιο ότι θα κάνουν χειρότερη ζημιά στο οδόστρωμα αλλά και τα ίδια θα πάθουν σημαντικές βλάβες.

P1020261

Ο πρώην δήμαρχος Φώτης Δημητριάδης είχε προνοήσει και γι αυτό ενήργησε ώστε να υπάρχει σήμερα στον Δήμο Αλεξάνδρειας συμβασιοποιημένη  προμήθεια ασφαλτομίγματος αξίας πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000€) προκειμένου να καλυφθούν άμεσα τα όποια προβλήματα υπάρχουν στην δημοτική οδοποιία. Η νέα Δημοτική Αρχή μπορεί άνετα να συμβουλευτεί τον πρώην δήμαρχο Φώτη Δημητριάδη για να επιλυθεί τάχιστα το πρόβλημα. Δεν είναι κακό ούτε ντροπή να ρωτήσουν τον πιο ικανό δήμαρχο που είχε ποτέ η περιοχή, γιατί έτσι και θα μάθουν αλλά θα γίνουν και πιο ευέλικτοι.

    Θα περιμένουμε και θα επανέλθουμε.

P1020266

Προηγούμενο άρθροΜεγάλο νοσοκομείο αποκαλύπτει την αλήθεια για τον καρκίνο
Επόμενο άρθροΆλεξάνδρεια: Δείτε την Αλεξάνδρεια από ψηλά -βίντεο- Μέρος 2ο