Πλατύ – Αστερούπολη: Έκλεισαν οι πύλες της φανταστικής πόλης. Συγχαρητήρια σε όλους που εργάστηκαν γι΄ αυτήν

Την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου η Αστερούπολη έκλεισε τις πύλες της και η 3η κατά σειρά προσπάθεια διοργάνωσης χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δημοτ. Διαμερίσματος Πλατέος “Αστερούπολη” έφτασε στο τέλος της.

 Την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων περιελάμβανε, πέραν όσων είχαν ετοιμαστεί στο Εργαστήρι του Αη Βασίλη για τους επίτιμους προσκεκλημένους μας, για τους μικρούς φίλους της Αστερούπολης, την αναβίωση του Καππαδοκικού εθίμου του χορού του Αη Βασίλη (ενός θρησκευτικού χορού που χορεύονταν την Πρωτοχρονιά, ανήμερα του Αγίου Βασιλείου στην Καππαδοκία) από μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο ΒΑΡΑΣΣΟΣ”, την κλήρωση για τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς της Αστερούπολης, την επίδοση των απαντήσεων στα γράμματα που έστειλαν οι μικροί μας φίλοι στον Αη Βασίλη και φυσικά την αλλαγή του χρόνου στον πεζόδρομο – πολλοί ήταν αυτοί που αψήφισαν το κρύο και παρέμειναν στο χώρο για να αλλάξουμε όλοι μαζί τον χρόνο.

 Για μια ακόμη φορά εκατοντάδες ήταν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι και φίλες που μας τίμησαν με την παρουσία τους από τις 24 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2014, στον Πεζόδρομο Πλατέος. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και δεσμευόμαστε πως το επόμενο χριστουγεννιάτικο χωριό θα είναι ακόμη καλύτερο.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τους εθελοντές, που εργάστηκαν εδώ και πολύ καιρό ώστε να βγει το αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε την τελευταία εβδομάδα του 2014, τους εκπαιδευτικούς που κατάφεραν να συντονίσουν και να παρουσιάσουν θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, τους μουσικούς και τους τραγουδιστές που εμφανίστηκαν στη σκηνή της Αστερούπολης, όλους τους δωροθέτες της κλήρωσης της Αστερούπολης, τους χορηγούς επικοινωνίας alexandriamou.gr και e-periskopisi.gr καθώς και όλα τα τοπικά ΜΜΕ, blogs, sites και εφημερίδες που προέβαλαν τις εκδηλώσεις μας όλες αυτές τις μέρες.

 Να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά, με υγεία και ευτυχία.

Καλώς μας ήρθε το 2015!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Προηγούμενο άρθροΠλατύ – Αστερούπολη: Με χιόνι χαρούμενες στιγμές στην Αστερούπολη!
Επόμενο άρθροΣε φουλ ρυθμούς ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια!