Παράδειγμα προς μίμηση: Ταΐστρες για τα αδέσποτα τοποθετεί ο δήμος Ιωαννίνων

Δέκα ταΐστρες για αδέσποτα ζώα, εκ των οποίων οι δύο στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης και οι υπόλοιπες στην πόλη των Ιωαννίνων, θα τοποθετήσει το Γραφείο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Ιωαννιτών το προσεχές διάστημα, ενώ προγραμματίζονται ανάλογες παρεμβάσεις και στις Δημοτικές Ενότητες.

Οι πρώτες ταΐστρες για τ’ αδέσποτα ζώα που προμηθεύτηκε ο Δήμος Ιωαννιτών έφθασαν στο καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων – ΚΑΖΙ και είναι έτοιμες να τοποθετηθούν σε σημεία που ήδη έχουν επιλεγεί, εντός και εκτός της πόλης, ώστε τα ζώα να βρίσκουν τροφή και καθαρό νερό όπως ορίζει ο νόμος 4039/2012.

Οι δύο από τις δέκα ταΐστρες για τα’ αδέσποτα ζώα θα τοποθετηθούν το προσεχές διάστημα στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης και οι υπόλοιπες στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων ANIMAL ACTION με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον Δήμο Ιωαννιτών που στηρίζει όπως αναφέρει τη φιλοζωία και είναι δίπλα στους εθελοντές και στις ανάγκες που έχουν τα αδέσποτα ζώα.

«Ευχαριστούμε τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Χαράλαμπο Μπρέχα που αγωνίζεται καθημερινά για την ευζωία των αδέσποτων εντός και εκτός καταφυγίου και που υλοποίησε την πρόταση της κα Ζήκου για την σίτιση των αδέσποτων. Επίσης ευχαριστούμε τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νίκο Τσόλη, τον κτηνίατρο Κ. Γιώργο Τσακανίκα, την κα Μαντώ Παπαδάκη, την ΖΩΟΠΙ του πανεπιστημίου, που είναι στην επιτροπή του Δήμου και λαμβάνουν τις καλύτερες αποφάσεις για μια καλύτερη ζωή στα αδεσποτάκια μας».

Διαβάστε περισσότερα >>>ΕΔΩ

 

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη επ’ αυτοφώρω αλλοδαπός για κλοπή σιδηροδοκών από εργοστάσιο στο Πλατύ Ημαθίας
Επόμενο άρθροΕκδήλωση με θέμα “Πρακτικές Συμβουλές Υγιεινής Διατροφής” πραγματοποίησε το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Αλεξάνδρειας